ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, February 9, 2011

kenduri akikah qaseh qistina

sabtu sebelum kenduri hajar n peju tu aku ngan kak shanaz also kak nora telah ke serdang sempena kenduri akikah anak kak nor opis aku...lauk kambing beb...tapi aku x mkn pun coz mak dah pesan jgn makan...kang muker merah...hohoho...kulit aku kan sengal..

kak nora dtg park kat umah aku..aku drive..amik kak shanaz kat carrefour ampang...terus ke serdang...maser smp dh dekat kul 4...jammed teruk kat ampang...org pun dah nak balik...lauk nasib ader..comey tul anak dia..putih selepuk...dah rezeki Allah tentukan..aper x nyer dah 3 kali kak nor gugur before dapat qaseh ni...




balik dr serdang aku dah janji nagn limah nak jumper kat jusco wangsa maju..aku nak cari hadiah utk wedding peju...pas mkn terus balik...kena balik awal sebab bwk isteri org..lagi2 tgh ngandung...bahayoooo....


fb everywhere..:)




2 comments:

~izan~ said...

hi akak...

amboi kak shanaz tu,posing baring2 dgn baby.yg baby tu comel la baring,yg dia tu dgn baju kurungnya,mcm model muslimah plak hehe...

akak sihat ke? lama tak chat dgn akak..

anis's said...

hi izan...miss u so much la dear...eee kalo duk dekat akak nak peluk2...hehehe...

akak sht..cuma kena curi2 nak berblog...huhuhu...nak ym jgn harap la...ada mata2 memerhati...tension ahkak tau....:(

akak skrg nak kt bz sgt x der dah..cuma kejer x putus...mlm2 akak join netball tau skrg...kira bersukan utk kurus la ni...hehehe...

pc akak br format...2 yg x leh nak curi2 ym...nanti akak install k..byk menda nak citer ni...

daaaaaaaaaa...