ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, March 3, 2011

teruk sgt ker aku ni?????

assalamualaikum warahmatullahi wabakatuh....
tarik nafas panjang2...hembus...

nak dengar keluhan aku x?susah ni aku nak citer tp arini aku dah disengalkan ngan kata2 oleh mil n mino...uhuk uhuk uhuk...:(...sentap dolllllllllllll....

teruk sgt ker aku ni??lazer sgt ker???mulut longkang sgt ker??asyik wat menda x elok jer ker???
arghhhhhhhhhh...benci benci benci...

'akak...buang yg keruh amik yg jernih..okey'...itulah kata2 mil kat aku arini..sebab aku suker ckp dia bodo..bangang..bengong...huwaaaaaaaaa.....aku ckp cam2 kalo ngan kengkawan yg rapat jer...kalo ngan org yg aku x nak kawan aku x derla nak ckp cam2...aku taula aku jenis suker melawan..tp aku jenis pendengar setia jugak okeyyy...kalo x..x derla kalo sesaper ader problem..suker citer kt aku...sebab aku akan dengar...speechless la camni...:(

x yah mil la..org lain pun ader ckp aku selamba badak..lazer...hahaha...aku skrg dah malas nak baik2 sgt ngan org...aku wat baik ngan org2 yg tul2 baik jer...syabas anisss...well done!

tapi once aku dh selamba ngan seseorang tu...it means aku memang suker kawan ngan dia...kalo yg aku shy shy cat tu...kirim salam jerla ek..maknanya kiter lum mesra...n kena kwn lama lu ngan aku...ngeeee....

aku bosannnnnnnnnnn....malas nak kejer...and sengaja dtg lambat ke opis mgu ni...sengaja k...bangun cam biasa..tp bersiap cam nak retak cermin bilik aku...x tau nak belek aper dah...hahaha...

ok la sekian...nak lunch dulu..perut sebu jer..hati berkecamuk..wah ayatttttt...mcm nak kena baling kasut jer kan..ahhahaha...

2 comments:

~izan~ said...

akak..knp ni..jgn la sedih2..izan tahu akak bkn mcm diorang kata.izan pun slumber je mulut lps dgn akak sbb kita ngam n sama2 kawan rapat dh lama..saper tak kenal kita betol2 mesti akan kata kita kurang ajar..huhu..

sbr yer kak..izan ada ni...akak mmg pendengar setia sbb masalah izan byk izan citer kt akak... cayang akak!

anis's said...

thanks izan...senak otak la...wat baik salah..wat lazer memang salah tp akak lazer ngan kwn2 jer..uhuk2...jiwa kacau sikit..tu yg cepat touching kot...:)

i'll try to be happiness person...ngeh3...cayang izan jugak...:)