ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Tuesday, March 8, 2011

KendUri KawEN YuYu

Selamat Pengantin Baru YuYu and NasRi..:)


Sabtu baru ni aku ke dewan komuniti gombak..ader wedding kat sana..wedding sepupu kak shanaz...ingatkan nak pegi beli hadiah lu kat jusco b4 pegi..tapi terbangun lewat daaa...kul 11 br bangun..pas subuh terus sambung tdo balik...almaklumlah..badan teamat sedap pas kena urut ngan nana my housemate..pandai ngurut la budak tu...ni wat aku suker ni...abis lenguh2 kaki semua ilang...

dalam kul 11.30 kak shanaz dah col.."weyy..maner ko"...adehh aku time tu br pas iron baju...aku memang x leh kalo org suh cepat2 ni...ermm..nampaknyer hadiah dah x sempat nak beli..aku kasi duit jerla..nasibla jumper angpau raya..cover duit aku yg nak kasi kat yuyu..aku kasi x byk pun...ngeee..janji ikhlas kan...


tema kaler pink..start meja mkn smp ke pelamin..aku berkenan kat dia punyer buku signature..simple n smart..tp leh plak x amik full..ermmm...
aku cam biasala kalo dah jumper kak shanaz memang lagi sakan la posingnyer...aku terliur kat kek dia..tapi nak wat camner..terpaksa balik awal..sebab ader xtvt lagi pas2...nak jenjalan tgk wayang with limah n aini plak...


sedapnyer kek dia...yummyyyyyyyyyyyy


with wedding planner...angah...


posing kat luar dewan...


my wishes....:)



2 comments:

~izan~ said...

akak,kaler tu tak terlalu cerah ke utk akak? ke cahaya tu? hehe..kasi closeup satu kak hehe

anis's said...

ahhaha..ok2...