ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, March 10, 2011

byk tul urusan

semalam aku cutiiii..tapi tak yeyeyyy pun..sebab bukan bercuti okeh..tapi memenatkan diri...huhuhu...aku teman abg aku pergi klang...shah alam...aku bgn cam org nak pegi kejer..smp umah smlm dah dekat kul 12..penat dolllll...

tp dek kerana aku adik bongsu yg baik..aku ikut jerla..ala aku ader 2 org abg jer..sorg mak..so berbakti la skit kan...nak berbakti kat suami tak der lagi...ngeh3...ayat poyo ni memang x kan abis selagi x kawin...muahahhaha...:)))))

anak sedara aku plak pantang kalo aku dtg..mesti nak ponteng sekolah..huh!nasib smlm dia ponteng sekolah agama jer...coz dia sekolah kebangsaan pagi...aku x leh tahan tul ngan si ajam ni..aku ingat lg ms aku dtg umah dia dulu2..aku tya la kiblat maner..leh dia jwb..'ajam x tau kiblat kat umah ni cu..sebab ajam semayang kat masjid..kalo kiblat kat masjid ajam taula..."hakhakhakhak...sah2 la kiblat kat masjid lurus...adehhh...sabor jerla...sebab dia selalu semayang kt masjid jer kan..sebab dekat sgt ngan umah dia...ermmmm...




alaaaa....gbr kureng la...nak wat camner main camera kt henset aku dah tercabut tempat nak snap...guna second camera la ni...smlm nak repair kat PAS dia nak charge 90 hengget...mahalnyer...kena kumpul duit lu ni...:(




blik dr umah abg aku smlm..limah ajak teman dia mkn..dia tgu aku kt seri mesra tomyan greenwood...time tu aku kenyang lg..limah plak tgh kusut..aku tgk dia order rojak jer..on that time mekanik aku col..wah dah ader mekanik sendiri ko skrg ek anis...muahahha..dia ajak kuar mkn...nak banjer ..aku ajak limah skali..kitorg mkn kat gerai tepi batu caves..mkn char kuey teow...tp sedap kat malis lagila..ngeeee....org dah banjer makan jerla kan...

2 comments:

~izan~ said...

anak buah akak ni mmg sehat sgt2.mau 2,3 kali size izan ni hehe...

ni ke gmbr yg akak kata tu..xnmpk jelas la kak..

anis's said...

hakhakhakhak...anak sorg..mkn terover dose..:)))