ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Friday, August 20, 2010

oh nasi kerabu

Arini nak pegi berbuka kat umah yatt...kat seksyen 6, shah alam....rasernyer cam dia cakap smlm dia nak wat nasi kerabu...ermmmmm....so so yummy...x sabar dah rasernyer nak tunggu kul 5 ni...nak cauuuuuu....

tapi sblm aku melantak nasi kerabu made by yatt baik aku layan dulu gbr2 nasi kerabu drpd en google ni lu....selamattttttt....:)




yg ni kaler nasi dia biru...n kalo nak tau pokok kat bwh ni la yg bunga dia org wat utk kaler nasi tu..



ha yg kat bwh ni plak nasi kerabu without color...just nasi putih beser sajer...





dan inilah yatt@sohabat karib aku ms kat uitm shah alam dulu...peace no war!!







7 comments:

Atia Adina said...

eh....cam kenal jer kak yatt tu.....

-ad-

darium said...

Perghhhhh nasi kerabu with telur masin.Marvelousssss....

anis's said...

ibu atia : sure la kenal..dia pun kejer kat uitm s.alam jgk..

syed : perghhhhhhh!!!aper lagi..pekena la...:)

Miss Jia said...

sedapnyer...nasib baik duk sini jupe nasi kerabu yg sedap...dlm seminggu mesti mkn nasi kerabu buka pose..hehheh

anis's said...

yah:biler nk b'buka sm ni..mehla trn kl

Miss Jia said...

ore nk g KL gane...kan sesat kan..kak anis la maik ambik ore dgn viva jazz kak anis 2..kt jalnkebun nie...kan dh dkt dgn shah alam..hihih
nak rase gak kak anis masak..

anis's said...

hahahhaha...k ais duk subang la..pegi shah alam umah k yatt...jauh ler...pas ry jerla jmp yer..yah naik la public transport ke kl...jmp kat sana..balik leh la k anis antar okeh..