ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, August 23, 2010

Berbuka with yatt

akhirnyer dapat gak aku mkn nasi kerabu yg yatt wat..alhamdulillah...sedappppppp...thumbs up to yatt..clap2..:)
kul 5 tajam aku gerak dr opis ptg jumaat tu...lalu ikut federal highway...jammed giler...dah la kau x semayang asar lg time tu...aku drop kan kak fadilah kat tepi highway...bus stop yg dekat ngan mentari court tu...coz senang husband dia nak amik....

smp umah yatt dlm kul 6.45pm..masuk2 umah terus semayang asar..nasib sempat...aku tgk kat meja...dah ader la ulam2an...sambal budu goreng kat atas meja...yatt plak duk goreng ayam kat dapur...mat le kuar pegi bazar beli mknan tambahan..baby dia mula2 nyenyak jer tdo..tp dah dgr suara power aku kuar..aper lagi...terjagala bdk 2..bulat bukan main mata...hehehe...sory yatt...

aku ingat nak singgah jap bazar beli aper2 makanan..tapi nak kejar ke semayang..terus x sempat la..nasibla k fadilah ader kasi aku buah limau sebijik..yg tu jerla aku kasi kat yatt...giler keji aku kan!hahahhaa...dah la dtg berbuka umah org..bwk buah la konon tapi sebiji jer...ceh..kurang hasem tul kan!...x per..pasni aku topup yer yatt....hehhehehe...

kira sedap la nasi kerabu yatt wat..kalo x, x kan aku tambah smp 2 pinggan kan..so so yummy...sambil mkn smbil gosip ngan yatt,byk plak gosip artis malam tu kuar...hahahhaa...layan zasssssss.... mat le makan dekat ngan anak teruna dia...bapak mithali la konon..hohoho...

aku beransur balik kul 9.30 cam2 la...thanks yatt...ur nasi kerabu sgt2 sedap okeh...nanati wat lg yer utk open house plak...


ni la perencah nasi kerabu yatt...gbr2 lain x sempat nak snap coz dah syok bergosip...heehehhehe..





qoid terkejut tgk aku dtg kat dia...



'eee..geramnyer aku kat saing mok aku ni...bising jer'..said qoid...:)





4 comments:

Atia Adina said...

amboi...terkejutnya dia....first time tgk anak kak yattt

-ad-

anis's said...

mata bolatt..:).

yattkelate said...

cm mata mak die..hahaha

anis's said...

tul...hidung x surelagi..tgu maser 6 bulan nanti...hehehhee