ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, May 17, 2010

Perjalanan ke Ipoh

Bestnyer leh jalan2 ke ipoh ...lagi2 first time pegi sana kan..sebelum ni aku sempat pegi smp trolak jer..jumaat ari 2 aku cuti..cuti bukan sesajer yer..bukan suker suki jer aku nak amik cuti..ini semua sebab part time job aku la..tapi suker gak sebab leh jenjalan skali kan...kui5...

aku , mario n mil bertolak dlm kul 11 pg..hampeh punyer azmil..janji ngan aku kul 9..yeyer jer aku siap awl2..cissssss...geram tul aku..kalo tau sempat aku basuh kain kejap..erghh..bikin hangin tul time 2...ruper2nyer kul 9 diorg baru bangun...ohhhhhh...tidakkkkkkkk...sakitnyer ati...smbil tunggu diorg tu aku sempat gak la pegi cari bekfes jap..lapor doh..nasib perut aku kenyang..kira x derla nak marah sgt kan..hahaha..


signboard by signboard aku jumper menuju ke utara..excited lebih kan..tu pasal x tdo sepanjang perjalanan..


i'm e madam okeh...hahhahaha..


bagasi memasing + camera besar2 gajah semua..


pemandu ngan co-pilot...pasang lagu x yah ckpla..org pekak leh jadi dengar semula...

Kitorg tapau mc d jer utk mknan sepajang perjalanan..x berenti maner2 pun utk makan..just berenti kat kellie castle jer kejap utk tgk secara life..tapi x derla pegi tgk dekat2..just view jauh jer..padahal esok tu outdoor kat c2 gak...huahuahuahua...terus ke umah pengantin pompuan sebab pas semayang jumaat ader acara persalinan dlm 4 pasang..tapi nasib kitorg baik sebab smp2 sana ader nasi utk di makan...aku suker aku suker..hehehhe..kenyang2..


My Mc Chicken...yummyyyyy


dah dekat simpang batu gajah dah ni...:)


Tol Gopeng..RM22.80

Smp batu gajah dlm kul 2 cam2 la..Pas pengantin posing macam2 gaya yg disuruh, dlm kul 6.15pm diorg antar aku balik umah k shila kt taman meru,jelapang..pas mandi semayang semua, diorg dtg amik aku plak utk majlis nikah plak malam 2..majlis selesai dlm kul 10.30pm...blik umah k shila tgk tv jap pastu terus zzzz....sedar2 subuh...


haiyaa..tgn belok la...x nampak plak kellie castle..huhu..


ni dia kellies castle..malam2 jgn pegi okeh..sure ader hantu..hihihi...cantik gak gbr ni ek wpun guna camera henset aku jer..wink2..kualiti itu penting ...:)


biasala..nak enterprem...huhu..diet2..semua part dah tembam ni...arghh..x sukerrrr...


dan lagi...i like posing...hehe..


our photographer pun suker posing okeh..


testing2...


mario yg dah suker amik self portrait ..muahahhaa..

2 comments:

sbryna said...

seronok btul dier ek.. huhu

anis's said...

hehehe...jgn jeles yer adikku..akak ni sebulan skali mesti jalan...hahaha..