ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, October 1, 2009

beraya ke kerinchi

Ptg smlm after work, k fadilah ajak pergi umah kakak dia kt kerinchi...aku ngan k shanaz follow jer..lagipun balik umah awl2 pun bkn ader anak or somi ker nak kena tgk...kih5....kira2 cam beraya gak la kt c2...makan2 kuih raya...pas2 dihidangkan ngan mee bandung betul2 hao liawww....ermmmm kenyang2 perut aku...wpun duk umah flat tapi suasana kat dlm umah cam kondo tu...hiasan dalaman pun cantik...kat beranda nampak klcc...erm menarik2...smbil2 berangan kan...tapi i'Allah kalo aku beli umah satu ari nanti aku x nak beli umah atas2 awan ni...biar kecik janji atas tanah...hopefully...smp umah dlm kul 9..tdo kul 12 sebab tgk citer akhirat...x best maner pun tapi still nak tgk gak...nak borak ngan k shanaz dia duk study bahasa korea jer ari2...layan tv jerla...:(

kembang setaman tul la wajah masing2...tanpa aper2 lapik la katakan...

posing2...

amik feel ker...hahhahahaha...

awatla buruk benor muker ni....

jemput2...siler2...

sampai pejam2 mata mkn maruku....

2 comments:

Anonymous said...

Dalam gambar ketiga, lawa betul ......bunga tu . hahahahaha

anis's said...

hahahhahahhaha....