ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Tuesday, October 20, 2009

Planning cuti2 malaysia kembali..

Pagi ni aku terbangun lewat ler..wpun kul 6 pagi jam henset aku dah bunyi2 tapi aku wat dek jer..maybe syok sgt mimpi malam tadi..hehe...camner leh mimpi wat pizza ngan mak..haha..lawak2..tapi kul 6.30 aku terjaga gak akhirnyer pas k shanaz ketuk pin2 bilik aku...selalu aku tukang kejut dia..maybe arini aku terlebih aman tdo kan..pas2 mulala kelam kabut..mandi..semayang..pas2 dengan pantas menuruni tangga dr tingkat 5 ker ground floor, lari2 lagi menuju ke arah jalan raya...aper x nyer k fadilah dah nunggu kat keter ngan husband dia..pas2 mulala penat x hengat biler masuk keter...cam adegan kejar mengejar dah antara aku ngan k shanaz..hehehe..x per..exercise di pagi ari...kuar peluh..


arini aku raser aman jer..wah3..alhamdulillah...cam ader bebanan dah kurang jer...pas2 tetiba bersemangat nak bercuti...wink4...almaklumlah dah lama x pergi menghiburkan diri ke tempat yg boleh menghiburkan hati ni kan..aper aku ckp ni..aper2 la..janji aku jer yg paham..halimah dah byk kali hangin ngan aku kalo bab cuti2 ni..nak wat raness dah byk kali dia mintak tarikh dr aku..tapi x kasi2..aku bukan aper..jadual pack la...kih5..sory yer limah..

Tapi arini aku dah nekad nak kasi tarikh kat dia..hehe..maybe aku,limah, aini and arfah akan mengenjoykan diri ke bukit tinggi, bentong x lama lagi...huuurrrreeeeyyyyyyy...x sabarnyer..hjg thn biasala mesti ader xtvt kan...tapi kalo tgk bilangan peserta memang dah makin kurang...ader yg geng2 langkawi dulu dah x leh kacau..masing2 dah ader somi...tgl la yg x bersomi ni lagi yg akan berenjoy sakansss...kih5...entah bilerla nak bersomi yer...jodoh belum sampai kan..x leh nak kata aper gak...aper2 pun aku dah start nak berangan bercuti ke bukit tinggi ni.....kui5..


Cam rindu kat seseramai jer...erm...macam2 la aku ni..aper2 pun system aku dah siap....yahoo.com la aku utk arini....tapi 2 lagi system menanti...x kisahla...eeeeeeeee....raser nak pergi tepi pantai jer jerit2..naper ngan aku ni...adui3...kusut2...

5 comments:

izanpyus said...

hai akak nie...orang makin selalu bercuti fikiran tenang..nie lagi macam2 yang dia pk kan hehe...jalan jgn tak jalan...

tapi rumah i,u jangan lupa taw...hehe

anis's said...

sebab x tenang la nak pergi bercuti...kalo dah tenang duk umah jer...yer ker???kui5...

umah u i maner leh luper...ader gift kan kalo dtg nanti...kih5...tungguuuuuu....

izanpyus said...

takde aras la dtg sbb gift nie.. :(

anis's said...

hahahhaa...eh x derla...dr izan kawin tau planning nak dtg..tp x dapat..ader urusan keluarga...hehee..sowiii...

izanpyus said...

sajer je la kak..hehe...tahu dah..akak kan kakak yg paling sempoi n best muahaha...