ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, October 5, 2009

saturday(3/10/09):air force performance

Dalam kul 10 aku,limah n k shanaz menuju ke TUDM subang utk melihat air force performance. ramai giler manusia..sepanjang terminal 3 subang airport pun ramai giler org yg tgk...jalan x yah ckp la...jammed giler...tapi memang puas hati la leh tgk Thunderbirds team under US Air Force wat pertunjukan...memang mengujakan....team malaysia hya wat satu jer show dengan sukhoi...best sgtttttttt....memang berbaloi2...tapi concentration aku agak terganggu la dek kerana kwn2 yg menunggu di opis asyik mengcol n sms aku tya kt maner..byk kali dah aku ajak si limah ngan k shanaz blik tp bebudak 2 org ni wat dek jer...alih2 aku gak yg kena...cisssssssss.....


video video

video video

video

3 comments:

izanpyus said...

Akak...nk baju itu...nak jugak.muat ke xmuat ke nak jugak,huhu

Jurukaka said...

huh.. anis, ko mengancam ngan baju tu ;)..

anis's said...

izan:- aiseyyy la makcik sorg ni...suh la pyus beli..lagi cantik dr ni pun leh...hehe..

rizal:- oh yer ker...timer kaseh yer...raya tahun depan jemput datang umah yerk...hahahha...