ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, October 26, 2009

cerita hujung minggu

kepala berat semacam jer ni..hidung dah start berair dr semalam..mata dah panas2..tanda2 nak demam la ni..tapi x nakla kalo leh..nak wat kejer dah x der mood..nak pk2 aper tah lagi...langsung x bleh...:(

Sabtu ari 2 kak aisyah dtg lepak umah aku..dan sempat jgk la bermalam..tapi sebelum dia smp aku ngan k shanaz dengan pantas ke giant kota damansara mencari lauk pauk utk tetamu yg bakal dtg kan...lagipun dah 3 bln sebenarnyer kitorg x membeli barang2 keperluan umah..beras pun dah nak abis..aperlagi borong sakan la..keperluan dapur jerla..at least penuh gak peti ais umah aku tu ...x der la kosong jer...hehe..sempat gak menery topeng2 yg ader kt giant..hehe..poyossss...
cuba teka yg maner satu aku..kih4..
nak dijadikan citer usop bdk part aku time diploma ari 2 col aku maser ari jumaat tu, aku kan kalo tetiba jer org col ni pelik gak, yer ar ari 2 dia col sebab nak ajak open house umah dia..pas2 sempatla nganjing..nak ajak open house lagi ker..tapi rupernyer ader hal lain..pas2 mlm sabtu tu dia col plak ajak pegi umah mak dia..open house dia ckp..ceh..raya dah abis ader lagi ker org nak wat..ruper2nyer dia wat kenduri utk org2 surau dkt ngan umah dia...aku dah lama tul x jmp si usop ni..last jumper ms reunion 3 thn lepas...lama tu....nak pegi ker x ek..tapi dah paksa2 ni kena pegi jgk la kan..lagipun umah mak dia dekat jer ngan umah aku..kebetulan k aisyah ader aku ajak dia la skali..k shanaz dah flat awl mlm tu...cover sleep tul minah tu cuti kali ni...

kenyang giler perut aku mlm tu..yer ar kt umah sendiri k shanaz dah masak..ms tu aku dah bantai 2 pinggan..pegi umah usop bantai lagi sepinggan...giler kuat melantak aku ni...kih4..lama gak duk lepak2 kat umah usop..lagi2 family dia sporting habis..melayan selayan layannya tetamu cam aku ni...byk plak citer tu...baper kali aku angkat buntut nak balik..alih2 duduk balik..n nila first time aku jmp wife si usop ngan his cute son...si arif..n barulah ku tahu wife usop ni nurse..almaklumlah maser dia kawin ari 2 aku tgh sakan bercinta kan..terlebih poyos..alih2 x jadi gak...:(..(x per2..blajar dr kesilapan..)...aku x budget diorg layan aku cam gitu...kalola first time jejak kaki umah bakal mertua dapat layanan cam gini gembira katak aku...tapi ikut nasib la nanti kan...kui5...dekat kul 12 br kuar dr umah mak usop..

ni la bukti aku pegi umah usop..cer tgk kepala usop tu betul2..memang tahap kena pegi yun nam hair care dah ni kan...hehehehe...comey giler anak bujang si usop ni...banik plak tu...

tapi kitorg x balik terus..sekali skala hjg minggu ader kat umah sewa kan..selalu aku blik jengka jer memanjang..aku ajak k aisyah pergi lepak2 kat uptown kota damansara..maser tu badan aku dah raser lain macam jer..yer ar aku bukan leh kuar memalam ni..mulala penyakit nak melekat..jalan2 kat gerai2 kt uptown tu..pas2 borak2 sambil mkn fries...tgk2 jam dah 2 lbh..mak oiiii...dah lewat bebenor ni..tapi aku skrg dah leh tdo lewattt...kih3...akhirnyerrrr...kalo dulu kul 10 dah ngantuk....

lepak2 kat uptown kota damansara

ahad tu kitorg berbreakfast skali ngan lunch ngan lauk pauk yg mak usop kasi..jimat tu beb bagi geng2 bujang cam aku ni...lagi2 gaji rabu ni...save2..hehehe...cadang nak pegi TTDI kenduri kawin kakak si sofea ngan si azmil, tapi mamat tu ader test n aku plak x berapa nak sihat dah time 2..so cancel jerla..pas tgk nona k aisyah dah bertolak balik ke ptrajaya...mgu depan kitorg together lagi nak pegi ke muadzam plaksss...best2..jalan2 lagi..tapi sempat kot singgah jengka jap mgu depan...dan smlm kt umah k gak..aper2 la...

2 comments:

izanpyus said...

Akak,muka akak if pakai topeng or tak pakai topeng sama jerk,hahaha...

Ampun kak ampun..gurau2...hihi...

anis's said...

cisssssssssssss.....