ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, October 7, 2009

5/10- Besday anak sedara aku

Pas kejer senin ari 2 aku ngajak k shanaz pegi umah abg ru aku coz ari 2 merupakan besday anak buah aku yg debab n very2 the noty boy tu la....si ajam...tahun ni genap umur dia 8 tahun..tapi badannyer mak aiii...dah roper 11 thn ma...aku kan makcik yg baik so aku pun membelila sebiji kek bersama ngan 8 btg lilin utk menyeleberet bersama2...ruper2nyer abg ru ngan k yanti nak wat malam esoknyer...ceh...tapi x perla dah alang2 aku dtg so upacara membelah kek dijalankan juga la yerk...permintaan acu mesti ajam tunaikan kan...kih4...zasss..
aku with besday boy
epy besday ajam...acu syggggg ajam...mmmuuuahhhhh...


sengeh jer dapat kek ekkk...

eh3..cam besday aku la plak...hahaha...

tapi mlm esoknyer aku ngan k shanaz dtg join skali lagi...makan free woooo...rugi x join...tapi si ajam dah sambut kat sekolah dia..yg time mlm tu kwn2 umi ngan ayah dia la plak... dah kenyang perut ngan nasi n rendang...lontong semua bagai...smp umah dlm kul 9.30pm mlm tadi...eerrmmm nampaknyer mlm ni la br start lekat kat umah yer...hehehhee...

2nd time celebration...

4 comments:

izanpyus said...

sesungguhnyer akak ku ini seorang ibu saudara yang penyayang...hehehehe...

anis's said...

hahahhaa...tau x per...2 belum jadi ibu tul2 tu...hahahaha...

Mrs. Asida said...

memang bukan macam 8 tahun lah dia.. besar sungguh besar. heehe beli kek saja ke kak anis?? hehe

anis's said...

hahahha...kek udahla...dah selalu sgt blanjer kfc...hadiah2 x yahla...dia nak keter kontrol..maner leh,acu dia pun nak gak...hahahaa.....