ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, May 20, 2009

XTVT pagi..ptg..smlm...

Semalam..ari selasa..19 may 09..bersamaan 24 Jamadilawal...nak citer aper ek...hehehehe...alaaaaaaa x der idea la plak..tp nak nulis blog sgt..
ermmmm..nak citer aper ek..ooo yer smlm server locus kt company ni terbakar..so semua pengguna locus system x yah wat kejer..sebab2 berlaku entahla..malas aku nak nyiasat..tp sempat jgkla amik gbr kan..kih4..
Mamat2 poyo MISD..eksyen jer lebih..bau server terbakar ckp bau kentut..haha..

Ni la roper server yg terbakar tu...

Ptgnyer plak aku ngan k shanaz singgah kt kedai TOP SEAFOOD utk dinner wpun maser tu br kul 6.30ptg...kira2 dah dinner la time tu...pas2 aper ek..erm..malam tadi aku tgk citer cinta utk ain..dah tamat pun smlm..pas2 smbung datin wanabe..pastu tgk citer suria kasandra...pas2...zzzzzz...hehehehhe...aper2 la...



at TOP SEAFOOD...dekat ngan kawasan umah jer...

5 comments:

arfahadnan said...

aper yg kat tepi bibir kak shanaz tuh?

*gambar 3.. sesi makan..

anis's said...

tu namanya kacang panjang..terselit kat tepi bibir...hahahah..galok sgt wat muker..akak snap la...kih4...

en_me said...

bau hangit ghitewww..

darium said...

Setelah mengamati gambar motherboard server ini dengan lebih teliti, maka
saya dengan ini memberikan pandangan profesional saya bahawa seseorang dalam bahagian akaun telah mengroute kan download lagu dan atau pornonya
melalui server locus menyebabkannya ter over heat dan lalu terbakar.

Sekian Tima Kasey,

EnChe Syed
CSI FBI TV3 NTV7.

anis's said...

yer x yer jgk ek syed..aku suspek cam 2 gak la...hahahaa...