ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, May 25, 2009

majlis kawin cousin aku

Penatnyer badan aku ni..kulu kilir bwk keter..nak x nak kena drive la jgk..kalo x kerana sepupu dekat ish x kuasala aku nak balik..nampak gayanyer tiap2 mgu la aku blik..tgl lg 2 kali weekend aku blik..nak wat camner byk sgt kenduri kawin yg nak kena attend..erm..


Ra ngan Noni...Selamat Pengantin Baru...

Malam sabtu br ni aku tgk sepupu aku nikah kt umah wife dia kt kg bukit rang,pulau tawar, jerantut..ahadnyer plak majlis bersanding...aku x tau nak citer aper..sebab aku x der mood skrg..so layan zass jerla ek...
enterpremmmm....hehe...

4 comments:

arfahadnan said...

sempat lagi tuh nak enterframe..

anis's said...

haha..biasala ko ni...x kan nak nganmik gambor org jer..

sbryna said...

b'baloi ar penat.. tp xnmpk cam penat pn, cam happy je.. hehe

anis's said...

lorr sbryna..x kan nak tunjuk muker penat..kenala maintain..