ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, May 14, 2009

TAG by Izan

Aiseyyyy...akhirnyer terlibat gak aku ngan tag mengetag ni...aku br jer pas tgk blog member2..almaklumla xtvt harian..pas2 biler masuk jer blog izan, ader plak nama aku dlm permainan tig tag ni..ermmm..nasib la mood tgh ok pagi2 ni..so rajin la jgk nak wat..hehe..
Rules:
1.Anda perlu printscreen wallpaper/background desktop anda yang tengah guna sekarang. Jangan tipu2 tau....

amacam..ok x wallpaper aku kt desktop..cool kan..haha..

2.Bgtau nape anda suke wallpaper anda itu...

Naper ek..erm aku ni suker tukar2 wallpaper..maner ader gbr aku suker nak letak, aku akan buh jer..erm suker hati aku la kan..dah namanyer pc aku wpun hak company...hehehehe..tp gbr di atas aku raser aku nampak cool n fresh..kihkihkihkih..aper2 jerla..

3. Tag 10 people...

alahaiii...ramai benor nak kena suh..aku ni x suker paksa2 org..saper raser nak wat, dia leh wat..tp aku raser aku nak suh jgk art merangkap arfah mohd adnan wat tag cam aku ni..coz aku raser dia jer yg suker baca alkisah aku dlm ni...haha..

4 comments:

arfahadnan said...

akak org ke2 yg tag saya benda yg sama...
saya kumpul2 dulu tag nih..
nanti saya buat sekali yer..

huhuhu..

*cantik gambo..

anis's said...

ooo yer ker...x per2..janji ko wat jgk nanti..

*xiexie..

izanpyus said...

rajin gak akak jawab tag ek...hihi...tunggu la tag seterusnya nnt k..:D

anis's said...

hehe..tu la sal..tetiba jadi rajin la plak..