ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, May 27, 2009

tag tag tag..

ayoyoyo...byk la plak si izan ni suh aku wat tag..tapi bukan paksaan pun kan..kalo rajin wat...tapi aku raser aku rajin arini...so aku wat..kih4..




Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie
  1. minah ni kawan aku maser diploma n degree, tp kitorg rapat time degree coz bilik dkt2..suker layan gosip ngan aku...best2..haha..
  2. hobi dia bergambor..cam aku la jgk..tp dia ni lagi over la kot...hahaha..jgn marah yer izan..
  3. maser study dulu dia suker ajak aku wat kejer giler..wpun aku kakak tp rasernyer ilmu luaran dia lagi byk dr aku..kan2 izan...
  4. izan ni bagus..kawin awl..so dah tua nanti anak2 dah besar..senang idup..
  5. seorang isteri yg byk berkorban...kesian.. kena tinggal jer dek suami tp x per duit always masyukkk...hehe..tu pasal x nak kejer ceh..
Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya
  1. hobi aku jenjalan..biler jenjalan nak bergambor..setiap 2 langkah..saper kawan ngan aku akan tau la perangai aku..kih4..
  2. aku jenis ingat family..2 pasal suker blik kg..lagipun x kawin lagi kan..dah kawin br duk bwh ketiak hubby jer..hahaha...
  3. aku ramai kawan..dan rasernyer semua kawan2 yg aku ader akan ingat aku..maybe sebab aku baik kot..haha..ker sebab aku byk ckp ar..
  4. aku suker computer..sesuai la ngan kejer aku skrg..
  5. aku suker minum air kelapa tanpa ais..barulah raser kepurean nyer...
  6. aku suker ckp depan2 kalo x puas hati...berani kerani benar beb...
  7. kalo aku syg org..aku akan syg selamanyer melainkan org tu wat hal ngan aku...pergi jahanamla...
  8. aku suker kenakan org..time study dulu la..hahaha..skrg cam dah kurang..yer ker..hehehe..
  9. suker ngan pantai...suker duk tepi2 pantai..suker borak2 kat tepi pantai..
  10. lawan sehabisnyer kalo raser leh menang...hahahaha...

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :
---->arfah jerlah... - art ni bagus, aku suker kwn ngan dia..suker layan zass jer perangai aku..hehe..2 best tu..ayat dia..sy akn ikut akak jer...hahahahaa...2 aku leh ngam ngan dia..dia memang sempoi..x der maser la nak control2 ni...arfah best...

5 comments:

izanpyus said...

lain-lain psl diri akak tu memang izan bley terima dan akui tapi part cakap2 dengan pantai tu,jd confuse plak izan,hihi...pantai mana kak yang bley borak dgn akak?hehehe...

izanpyus said...

eh,eh,chop chop...borak2 kat pantai ek..ingat borak2 dengan pantai,kekeke....

anis's said...

ni per kehey ni...ko layan zass jerla...akak main hentam jer tulis tu...nak melayan tag kan..hehe..

arfahadnan said...

sayakah lagi...?
sat gi saya buat yer..

anis's said...

yer la art...ko jer ant kwn2 yg ader blog..yg lain tau bacer jer..