ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, May 11, 2009

Happy Mother's Day

Happy Mother's Day MAK...Erm patutnyer smlm dah aku wat entry untuk hari ibu ni..tp nak wat camner kat umah aku manerla ader internet tp smlm aku kat umah wer aku aper..ader internet jer tp erm malas la plak nak ngadap depan pc lama2..tapi kalo tul2 nak wat memang dah wat kan..tapi maybe time2 cuti kurangla plak mood nak berblog ni..hehehe..byk plak tapi aku kan...hahahahhahaha....

Anyway thank you so much mak coz sy tau mak memang sayang saya..kalo x, x kan ari2 col kan..hehehe..aper2 pun aku bersyukur sebab dapat ibu cam mak aku..memang bahagia dunia akhirat la wa cakap lu..hari ibu kali ni aku nak kasi mak handbag..br sabtu lepas p beli ngan aini kat sogo..aper x nyer aku nengok handbag mak aku dah x elok benor ropernyer...cam org sakit kusta dah aku nengok..haha..x per mak, pasni dapat handbag baru ek...

Jumaat ni pas kejer aku ingat nak blik jengka la..lagipun labour day ari 2 aku dah x balik coz p besut kan..mgu ni nak blik la wpun next week cousin aku kawin belah pompuan tapi aku cam nak p umah dia jer wpun hanya nyambut menantu..budget ma semua tu..lainla leh tuang tangki keter aku tu ngan minyak kelapa sawit jer..kalo ngan minyak sawit sure aku jalan x hengat dunia la jawabnyer...anis kan..suker benor bab2 berjalan ni...

Ape2 pun kepada semua yg masih ader mak hargailah ibu anda seadanya..x kisahla mood diorg sepoi2 bahasa ker..angin2 tepi pantai ker..panas2 terik matahari ker...wat x tau jerla..yg pasti diorg dah lahirkan kiter kat dunia ni..so sendiri mau ingat la...kasih ibu membawa ke mati tau...

ok la yg pasti aku sayang sgt kat mak aku....x cayer sudah..tapi mesti korang percaya gak kan..tapi kalo x nak cayer nak wat camner..x kan aku nak paksa plak kan...hahaha..aku dah start nak merapu dah ni..k la..SAYANG MAK...MMMUUUAAAHHHH....

2 comments:

sbryna said...

tgk gmbr nie, wat sy terharu lak..
nie wat rindu kt mak... maaaaakkkkkk... huwaaaa....

anis's said...

alalalalala...jgn la cam2...