ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Tuesday, May 26, 2009

Excident lagi...

uwawawa...tensionnyerrrrrrrrrr...semakin hari semakin malang nasib aku...br jer ganti bateri keter br ni..alih2 ptg smlm dah kena langgar plak...adusss..abis kemek pin2 blakang ngan tempat atas minyak tu...duit lagiii...adussssssss...nasib malang tul bulan ni...

aku x sure salah saper..tapi org ckp salah aku tp minah yg jatuh tu cam takut2 jer nak ckp coz mser tu keter x der...so x siapa yg nampak tul2 sebenarnyer...maybe dia x der lesen n motor dia plak x der roadtax..pas tu baru ramai datang...tapi kalo dia bwk slow sure dia x jatuh..n kalo aku bwk laju maybe dia akan lepas or jatuh lagi teruk..baiknyer aku..siap bwk minah tu p klinik lagi..tanggung perubatan dia...x taula naper aku baik giler smlm..hangin aku langsung x kuar...sifat2 kewanitaan terserlah la time 2..naper ek..aderkah sebab aku blur+cuak..coz x sangka menda tu jadi...

dan yg peliknyer naper la aku x amik gbr keter kemek aku tu ek..selalu pantang ngan kamera..tp semalam tidak berlaku..anis dah bertukar...argghhhhh...tension.......

*****Ni gbr br amik time kat bengkel tadi...*****

Ni la ghoper snowwhite aku pas xcident..

6 comments:

arfahadnan said...

sian akak...
bykkan bersabar yer..

izanpyus said...

kalau dah pakai keta ni kak, memang memanjang je kena standby duit,huhu... Kdg2 kita dah cukup berhati-hati tapi org lain plak yg buat hal..sabar je la kak yer...

sbryna said...

salam..~
xbaik ckp malang, dugaan smua tue..
insyaAllah, ada hikmahnya.. Alhamdulillah, kete je, xpe blh d'baiki.. apa pn, tenangkn diri, byk2 b'sabar & doa byk2.. ok, jgn tnsion2 lg..

anis's said...

art -->memang sabar la ni art..kalo x semalam dah hangin...tp siap bwk p klinik lagi..


izan -->tul2 izan..br teringin nak pakai spotrim..ermmm kena simpan jerla hasrat dulu...akak ni dah abis careful dah...tp...uwawawawa...


sbryna -->x abis2 ngan masalah..akak byk dosa kot..hehehe..tapi akak sentiasa redha...aminnnn...

izanpyus said...

nnt kalau nk tukar rim jgn plak beli yang taiwan..berat plak pastu mudah bengkok..lg la asyik kena tukar tayar sebab alignment n balancing lari (pyus ckp la)..beli brand jepun..enkei ke...hehe...(bljr dari pyus la ni,hihi)

anis's said...

ok2..tenkiyu izan..akan ku ingat...