ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, May 27, 2009

bYknyer jemputan...

Naperla byk sgt member aku nak kawin ek..mungkin dah tiba maser or mungkin aku jer wat2 x sedar mender ni...hehe..jodoh pertemuan di tangan Tuhan..kiter sebagai manusia hanya merancang..semua di tanganNya...kun fayakun...

aku raser thn ni la aku paling parak beli hadiah kawin wat member2 tersayang..byk tul jemputan..adusssss...dan aku plak jenis suker p kenduri kawin member2 ni..suker aper nyer...suker posing...sajer nak enterpremm..hehe..nak nunggu time sendiri kun fayakun jgk la..redha ngan ketentuanNya...

kt bwh ni senarai tarikh2 kenduri yg nak kena aku attend..x tau la sempat gi ker x..kalo yg dekat insyaAllah...

30/5/2009 - Wanie (Jengka 6- member semotor time sek men)
30/5/2009 - Na Adam (Besut - member maser pre-science)
4/6/2009- Faizal (Jengka 4 -member dr form 1 till form 5)
5/6/2009 - Jue (Pasir Puteh, Kelantan - geng maser UiTM Jengka n smp skrg masih contact2)
6/6/2009 - No'muni (Jengka 6 - member maser sekolah rendah)
7/6/2009 - Pyan (Jengka 5 - member maser sekolah menengah n masih contact ngan aku smp skrg)
7/6/2009 - Sepupu aku kat jengka 10 (2 pasangan - ra&noni, abg zul&aiza)
7/6/2009 - Ida (Opismate - Bandar Tun Razak, Cheras)
8/6/2009 - Abe (Jengka 6- member kelas science form 4&5)

sekian..tp x taula kalo tetiba ader jemputan lagi...adussssss...sekekla aku bln ni...huwawawwaa..keter xcident lagi...nak p kenduri lagi...huwawawaaaaa.....

2 comments:

sbryna said...

haha.. relax2..
tue maknanya akak ramai peminat.. kalu x, xkn diorg jmput.. ssh jgk jd org glamor ek,.. haha...~

anis's said...

ramai sgtla peminat..x der maknanya..kalo ramai peminat sure dah x solo dah ni...hehehe..