ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Tuesday, October 27, 2009

Bowling Competition

0 comments
Jumaat lepas after work, company aku ader wat bowling competition kat Bukit Kiara Equestrian and Country Resort...aku x main pun..x ckp terer..asyik ke longkang jer aper kejadahnyer...alang2 x main aku late shift la ari 2..dalam kul 8pm baru aku bertolak dr opis..nak ke tempat tu idokla jauh sgt..dalam 15 minit dah sampey..


Sampai2 aku mkn dulu aper yg terhidang..aini ngan limah dah simpan makanan kat aku..baiknyer kwn2 aku ni...hehehhe...wapun umah sukan lain2 tapi semangat setiakawan tu masih menebal la...ecececcecee.....kejer aku ngambik gambor jerla..sambil makan2...umah sukan aku juara tu....red house..incredible team ma...


tapi aku x derla x pegang bola bowling langsung time 2..kebetulan lane hujung skali reserved..saper2 jer leh main...aper laga..main sesakannyer la aku..longkang pun longkang la...kih4...janji puas...tp penah gak strike aper...kui5...berpeluh sakan gakla...very2 enjoy...

Monday, October 26, 2009

cerita hujung minggu

2 comments
kepala berat semacam jer ni..hidung dah start berair dr semalam..mata dah panas2..tanda2 nak demam la ni..tapi x nakla kalo leh..nak wat kejer dah x der mood..nak pk2 aper tah lagi...langsung x bleh...:(

Sabtu ari 2 kak aisyah dtg lepak umah aku..dan sempat jgk la bermalam..tapi sebelum dia smp aku ngan k shanaz dengan pantas ke giant kota damansara mencari lauk pauk utk tetamu yg bakal dtg kan...lagipun dah 3 bln sebenarnyer kitorg x membeli barang2 keperluan umah..beras pun dah nak abis..aperlagi borong sakan la..keperluan dapur jerla..at least penuh gak peti ais umah aku tu ...x der la kosong jer...hehe..sempat gak menery topeng2 yg ader kt giant..hehe..poyossss...
cuba teka yg maner satu aku..kih4..
nak dijadikan citer usop bdk part aku time diploma ari 2 col aku maser ari jumaat tu, aku kan kalo tetiba jer org col ni pelik gak, yer ar ari 2 dia col sebab nak ajak open house umah dia..pas2 sempatla nganjing..nak ajak open house lagi ker..tapi rupernyer ader hal lain..pas2 mlm sabtu tu dia col plak ajak pegi umah mak dia..open house dia ckp..ceh..raya dah abis ader lagi ker org nak wat..ruper2nyer dia wat kenduri utk org2 surau dkt ngan umah dia...aku dah lama tul x jmp si usop ni..last jumper ms reunion 3 thn lepas...lama tu....nak pegi ker x ek..tapi dah paksa2 ni kena pegi jgk la kan..lagipun umah mak dia dekat jer ngan umah aku..kebetulan k aisyah ader aku ajak dia la skali..k shanaz dah flat awl mlm tu...cover sleep tul minah tu cuti kali ni...

kenyang giler perut aku mlm tu..yer ar kt umah sendiri k shanaz dah masak..ms tu aku dah bantai 2 pinggan..pegi umah usop bantai lagi sepinggan...giler kuat melantak aku ni...kih4..lama gak duk lepak2 kat umah usop..lagi2 family dia sporting habis..melayan selayan layannya tetamu cam aku ni...byk plak citer tu...baper kali aku angkat buntut nak balik..alih2 duduk balik..n nila first time aku jmp wife si usop ngan his cute son...si arif..n barulah ku tahu wife usop ni nurse..almaklumlah maser dia kawin ari 2 aku tgh sakan bercinta kan..terlebih poyos..alih2 x jadi gak...:(..(x per2..blajar dr kesilapan..)...aku x budget diorg layan aku cam gitu...kalola first time jejak kaki umah bakal mertua dapat layanan cam gini gembira katak aku...tapi ikut nasib la nanti kan...kui5...dekat kul 12 br kuar dr umah mak usop..

ni la bukti aku pegi umah usop..cer tgk kepala usop tu betul2..memang tahap kena pegi yun nam hair care dah ni kan...hehehehe...comey giler anak bujang si usop ni...banik plak tu...

tapi kitorg x balik terus..sekali skala hjg minggu ader kat umah sewa kan..selalu aku blik jengka jer memanjang..aku ajak k aisyah pergi lepak2 kat uptown kota damansara..maser tu badan aku dah raser lain macam jer..yer ar aku bukan leh kuar memalam ni..mulala penyakit nak melekat..jalan2 kat gerai2 kt uptown tu..pas2 borak2 sambil mkn fries...tgk2 jam dah 2 lbh..mak oiiii...dah lewat bebenor ni..tapi aku skrg dah leh tdo lewattt...kih3...akhirnyerrrr...kalo dulu kul 10 dah ngantuk....

lepak2 kat uptown kota damansara

ahad tu kitorg berbreakfast skali ngan lunch ngan lauk pauk yg mak usop kasi..jimat tu beb bagi geng2 bujang cam aku ni...lagi2 gaji rabu ni...save2..hehehe...cadang nak pegi TTDI kenduri kawin kakak si sofea ngan si azmil, tapi mamat tu ader test n aku plak x berapa nak sihat dah time 2..so cancel jerla..pas tgk nona k aisyah dah bertolak balik ke ptrajaya...mgu depan kitorg together lagi nak pegi ke muadzam plaksss...best2..jalan2 lagi..tapi sempat kot singgah jengka jap mgu depan...dan smlm kt umah k gak..aper2 la...

Thursday, October 22, 2009

muker x leh blah dr aku..kui4..

0 comments
Mempersembahkan muker TAK BOLEH BLAH dari aku...hahhahaa...aku jerla bukan karthi...hohohoho.....


lambatnyer 28 aribulan....seksanyerrrrrrrr nak tgu time tu...adoila...tahan napas,lepas,tahan napas,lepas....

Wednesday, October 21, 2009

hangin tul!!

2 comments
balik kejer smlm aku tetiba raser terbakar jer satu badan..aper x nyer cover rim tayar snowwhite aku ilang satu ...dasar beruk mak yeh tul org yg curi tu....buduhhhhh....eeeeeeee....aku baru jer tukar baru bln 8 ari 2...alih2 ilang lagi...huwawawaaaaaaaa....mencikkkkkk arrrrrrrrrrr....
tu br cover rim..lum spotrim...cisssssssss...memang bedebah tul org yg curi 2..siotttttttt...panas hati x yah ckp la...pas2 dah smp umah aku cari la buku akaun cimb aku plak..cari2 x jmp..aduilaaaaaa.....menda2 yg x nak byk plak aku jmp...khazanah2 semua...huwawawaaaaaa...aperla nasib aku ni...time malang tul2 malang....tapi demi meredakan hati yg semakin celaru plus kusut musut ni...aku sentiasa ingat pada ilahi...leh tahan jgk la aku punyer alim malam tadi...serabut kan...segala jenis semayang raser nak wat plus ngaji dalm 3,4 muka surattt....k shanaz pun pelik..siap buka pin2 bilik aku....kih4...nak wat camner..jiwa kacau laaaaaaa.....tensi2....ptg nanti nak pegi join umah merah main bowling...kot2 la leh ilang skit keserabutan jiwa raga bakul aku ni kan...hopefully....:(

Tuesday, October 20, 2009

Planning cuti2 malaysia kembali..

5 comments
Pagi ni aku terbangun lewat ler..wpun kul 6 pagi jam henset aku dah bunyi2 tapi aku wat dek jer..maybe syok sgt mimpi malam tadi..hehe...camner leh mimpi wat pizza ngan mak..haha..lawak2..tapi kul 6.30 aku terjaga gak akhirnyer pas k shanaz ketuk pin2 bilik aku...selalu aku tukang kejut dia..maybe arini aku terlebih aman tdo kan..pas2 mulala kelam kabut..mandi..semayang..pas2 dengan pantas menuruni tangga dr tingkat 5 ker ground floor, lari2 lagi menuju ke arah jalan raya...aper x nyer k fadilah dah nunggu kat keter ngan husband dia..pas2 mulala penat x hengat biler masuk keter...cam adegan kejar mengejar dah antara aku ngan k shanaz..hehehe..x per..exercise di pagi ari...kuar peluh..


arini aku raser aman jer..wah3..alhamdulillah...cam ader bebanan dah kurang jer...pas2 tetiba bersemangat nak bercuti...wink4...almaklumlah dah lama x pergi menghiburkan diri ke tempat yg boleh menghiburkan hati ni kan..aper aku ckp ni..aper2 la..janji aku jer yg paham..halimah dah byk kali hangin ngan aku kalo bab cuti2 ni..nak wat raness dah byk kali dia mintak tarikh dr aku..tapi x kasi2..aku bukan aper..jadual pack la...kih5..sory yer limah..

Tapi arini aku dah nekad nak kasi tarikh kat dia..hehe..maybe aku,limah, aini and arfah akan mengenjoykan diri ke bukit tinggi, bentong x lama lagi...huuurrrreeeeyyyyyyy...x sabarnyer..hjg thn biasala mesti ader xtvt kan...tapi kalo tgk bilangan peserta memang dah makin kurang...ader yg geng2 langkawi dulu dah x leh kacau..masing2 dah ader somi...tgl la yg x bersomi ni lagi yg akan berenjoy sakansss...kih5...entah bilerla nak bersomi yer...jodoh belum sampai kan..x leh nak kata aper gak...aper2 pun aku dah start nak berangan bercuti ke bukit tinggi ni.....kui5..


Cam rindu kat seseramai jer...erm...macam2 la aku ni..aper2 pun system aku dah siap....yahoo.com la aku utk arini....tapi 2 lagi system menanti...x kisahla...eeeeeeeee....raser nak pergi tepi pantai jer jerit2..naper ngan aku ni...adui3...kusut2...

Tuesday, October 13, 2009

Makan-makan last weekend

2 comments
Aduilaaa..puas aku mencuri maser nak wat post ni...x leh peram lama2, nanti idea aku nak ngaarang lari plak..hehe..sejak dapat arahan dr bos atasan kena develop system baru barula maser aku dah x seperti selalu..kena curi2 jer..due date next week...interface dah nak siap..cuma nak masukkan coding jer lagi...

sabtu lepas aku berjaya ke 3 open house dan 2 tempat penginapan...kui5...beraya+jenjalan sakan..dapat plak geng2 kaki jenjalan..so epyyyyy...destinasi pertama sabtu tu kitorg ke umah kak zaileen yakni opismate aku...tapi aku nak ckp gak yg aku ngan k shanaz terpaksa nunggu si tuan puteri arfah binti mohd adnan selama dekat sejam sebab dia leh plak tertdo sblm aku smp...cisssssss...bikin panassssss jer...pas2 mulala aku ngan k shanaz melayan posing dlm my snowwhite tu...hehehhe...

Posing2 dalam keter

sambil nunggu si arfah...

sampai umah k zaileen dalam kul 2.30pm...makan sepuas2nyer...tapi aku sentiasa beringat sebab byk lagi kan open house yg akan di terjah...dah kenyang2 kitorg meminta diri utk pulang...destinasi ke 2 ke opis arfah di uk perdana plak..mak oiii meriah gilesssss...penyambut2 tetamu pun cantik+ramah tamah semuanyer...kat cni aku mkn sate ngan kuih muih jer...nasi aku dah x amik sebab br jer makan kat umah k zaileen kan...suasana yg meriah..combination black+orange+white...ceria g2..abc pun sodappp...+ air cendol berperisa durian...mmmmm...sungguh enak....walla!!

kat umah kak zaileen..

Ni kat opis arfah..TRC Synergy..

Dah puas menikmati suasana kat c2 kitorg memulakan perjalanan ke selayang pandang plak yakni ke umah si nazrul ex-classmate aku ms diploma dulu..smp umah dia kitorg dah x larat nak mkn sebenarnyer,tapi nafsu mkn sentiasa menguasai diri masing2..hehehe...aku makan bubur durian kacang hijau ngan buah2 jer dah..k shaanz mkn acar yg di sangka rojak..si art aku x ingat dia makan aper ntah...kitorg x lama kat umah nazrul sebab nak balik umah arfah jap kat bentong sebab dia nak amik brg...

kat selayang pandang..umah jeghru..

Sampai umah arfah kat felda mempaga jaya dlm kul 7.55pm...pas semayang maghrib+isyak,barulah kitorg meneruskan perjalanan ke jengka..sampai umah aku dah kul 10.10pm..sempat lagi tu mkn nasi dulu sebelum tdo...maner leh tahan tgk gulai tempoyak mak aku masak...yummyyyyy....my peberet kan...aku ngan art flat awl dah..tapi k shanaz kul 3 pagi br tdo...nengok citer korea punyer pasal...

Dalam kul 11.30am ari ahad tu plak aku,mak aku,k shanaz,arfah ngan makcik ramah pergi ke majlis kawin kat jerantut...mak oii..masuk hutan keluar hutan br jmp umah pengantin...tapi dek kerana suker sgt berjalan kan...redah jerla...hehehehe...Smp umah kul 3.30pm..sempat gak singgah tong kiat sebab mak nak pegi beli racun..ikut jerla arahan ibuku sayang...anak yg baik kan...kui kui kui...balik umah aku terus pengsan...kul 5 lbh br aku bgn..

kat jerantut..

Pas maghrib dalam kul 8.10pm kitorg bertolak balik kl..singgah rnr temerloh jap sebab nak kasi barang kat kwn aku yg tunggu kt c2..tapi dek kerana kehampesan perangai k shanaz ngan si art,ader ker dia tinggalkan aku kat c2..cissssssss...cam kucing hilang anak dah aku time tu...cuak giler...yer ar keter dah lesap..diorg dah awal2 blah dulu...sabor jerla..buatnyer kawan aku tu x nak antar aku kt tol bentong x ker naya aku...eeeeeeee...aku tahan jer..nak tepon diorg crdt aku x der...aduilaaaa...eeee..sempat tu wat plan yg aku x expect...sabar yer anis..sabar..

Maser on e way tu aku sempatla nampak k shanaz dengan bersantainyer drive keter aku...amboi3...ala bukan aper x nak bwk laju2..minyak keter aku dah nak abis kan...hahahaha...tu ar pandai sgt nak tgl2 org...dah pesan awl2 nak buh minyak kt temerloh..nasib minyak x abis tengah jalan...dah smp kl art ajak kitorg pegi pandan jaya jap antarkan baju nurse adik dia..pas antar art aku ngan k shanaz pulangla ke pangsa indah dengan keadaan diri yg dah x larat giler..smp umah dlm kul 1.15am...penat..penat..penat...

Friday, October 9, 2009

Seribu Kemanisan

4 comments
waaaaa...biler tgk tajuk cam bagus jer ek...tapi sebenarnyer ni tajuk lagu ct nurhaliza...aku dah cari lama lagu ni tapi x tau tajuk...tapi 2 ari lepas entah camner terjmp la plak kat youtube...sgt suker ati...dan asyik merepeat ajer lagu ini dr pagi smp petang...hehehehe...lirik seperti di bwh yer..so layannnn...

Seribu Kemanisan

Seindah sinar pelangi
Serinya menawan hati akan menghilang
Disaat terlena sinar mentari
Hanyalah sang rembulan
Dan bintang kan mengisi
Seri malam...

Usahlah mendusta hati
Lena didakapi mimpi
Menyapa keluhan
Yang akhirnya akan mengundang rawan
Yakinlah kan bersama
Andainya telah tercipta
Panca persada...

( Oh )

Himpunkanlah kekuatan
Usahlah ditaburkan
Seribu kemanisan harapan
Dari genggaman

( korus )
Semarakkanlah warna asmara
Pabila tiba ketikanya
Keleraikanlah jalinan cinta
Menjadi satu dalam jiwa
Relaikanlah tiap keresahan

Diufuk kemawan
Tautkan keindahan
Kebahagiaan


Wednesday, October 7, 2009

5/10- Besday anak sedara aku

4 comments
Pas kejer senin ari 2 aku ngajak k shanaz pegi umah abg ru aku coz ari 2 merupakan besday anak buah aku yg debab n very2 the noty boy tu la....si ajam...tahun ni genap umur dia 8 tahun..tapi badannyer mak aiii...dah roper 11 thn ma...aku kan makcik yg baik so aku pun membelila sebiji kek bersama ngan 8 btg lilin utk menyeleberet bersama2...ruper2nyer abg ru ngan k yanti nak wat malam esoknyer...ceh...tapi x perla dah alang2 aku dtg so upacara membelah kek dijalankan juga la yerk...permintaan acu mesti ajam tunaikan kan...kih4...zasss..
aku with besday boy
epy besday ajam...acu syggggg ajam...mmmuuuahhhhh...


sengeh jer dapat kek ekkk...

eh3..cam besday aku la plak...hahaha...

tapi mlm esoknyer aku ngan k shanaz dtg join skali lagi...makan free woooo...rugi x join...tapi si ajam dah sambut kat sekolah dia..yg time mlm tu kwn2 umi ngan ayah dia la plak... dah kenyang perut ngan nasi n rendang...lontong semua bagai...smp umah dlm kul 9.30pm mlm tadi...eerrmmm nampaknyer mlm ni la br start lekat kat umah yer...hehehhee...

2nd time celebration...

Tuesday, October 6, 2009

ahad punyer citer

4 comments
Bangun dlm kul 6.40am menunaikan solat subuh...afther that merendam baju2 yg dah semgu x basuh..tp yg dlm2 always basuh tau...minum susu...pas2 sementara kain2 aku tu bermesra ngan sabun n air...aku sambung tdo balik...kih4...tersedar dlm kul 10, terus menuju ke bilik air utk membasuh baju2 yg dah bermesra td...penat tau, ader mesin basuh rosak la plaksss...ermmmm...terpaksala membasuh ala2 di tepi sungai....aduiiiiii...lenguh pinggang...time2 dah nak siap tu k shanaz br bgn...dia siap pesan suh aku masak nasi n dia masak lauk...tapi aku kasitau dia liza dah ajak lunch kat umah dia..makan mee kari...

Kitorg smp umah liza dlm kul 12.30pm...elok2 time melodi...best gak mee kari liza wat...leh minta resepi ni...hehehe...dah siap2 beraya kat umah liza, aku ngan k shanaz go to lowyat plak..mencari laptop charger dr kiriman org..aiseyy time ni leh plak luper kedai yg pegi beli ari 2..puas duk pusing2..erm blasah jerla beli kat kedai lain...nasib harga sama....


Pastu perjalanan kami menuju ker taman sri serdang plak umah mokde aku...aku pegi sana sebab nak antar kuih raya yg mak kirim..smp sana mkn nasi jap pas2 ajak mokde pegi umah wer zaki plak kat usj, subang....hehehe...aku kan suker melawat sedara mara ni...hehehehhe...maser smp umah wer dia x der tapi sarah ngan faiz ader...pas maghrib br wer blik dr seremban...pas mkn malam br aku balik semula ker teratak indah aku tu...mgu depan aper plak agenda aku ek...ermmm tunggguuuuuuu...

saturday(3/10/09):besday party adelina

0 comments
Jamuan makan start from 4-7 pm...tapi kitorg smp dah dkt kul 6...tapi alhamdulillah sempat la lagi ngan segala makanan2 yg terhidang...yummmyyyyy...maser smp tu aku tercari2 manerla si sally ni...pas2 tetiba munculla makcik tu ngan adelina..terus suh aku dukung adelina...very cutest gurl...bam bam....baik plak tu....tapi dia cam heran jer nengok aku..naper ekk...hahahhaa...yerla acik anis kan masih dara...mesti la lain cr dukungan tu...kah5...poyosssss...

with cutest besday gurl...

ni masing2 br sampai ni...

Kitorg dapat port baik punyarrrrrr...kat atas buai...so elok2 la utk aku,aini,limah n k shanaz kan...mengambil makanan tanpa henti sebab semuanya enak2...strawberry bersalut coklat pun ader tau...ermmmm....best2...dah agak2 x leh nak bernafas dah semua dek kerana perut masing2 dah penuh..kitorg pun mulala beransur pulang...hehehe...gembiranyerrrrr sebab semua destinasi pegi dlm sehari jer kan..

waktu2 melantak...jgn pandang belakang k...hik4...

with my fren ngumpat2 dlm bilik maser uitm jengka dulu, hehe..sally..adelina's mama...

timer kaseh yer tuan umah...kami nak balik dulu...perut pun dah kenyang kan...hehehe..

maser ni ader sedikit angin ribut dtg, 2 pasai gambar pun ader gegaran yerk...hehehe..

Pas antar limah ngan aini kat lrt wangsa maju, aku ngan k shanaz x balik umah terus...singgah gombak jap umah maksu k shanaz...kat cni makan mee kari plak...aduyaiii...memang melantak sakan la aku sabtu ari 2...tp aku tetiba terflat jap kat atas katil yuyu..penat sgt...dlm kul 11 lbh kitorg balik subang di mana terletaknyer teratak indah nun di awangan..hehehe..citer utk esoknyer jap2 lagi aku update k...hehehehe...memang x duk umah langsung weekend baru ni...

saturday(3/10/09):beraya ke umah intan di ulu langat

0 comments
Dalam kul 12.30 kitorg yg br selesai nonton US air force wat show menuju ke terminal 3 subang utk amik aini plak...on e way nak pergi ker terminal 3 tu mak aiiiiiiiii jammed gilesssssssss....hanya maki hamun sajer kedengaran dlm keter aku biler duk dlm jammed2 ni...kih5...almaklumlah dapat sms yg kaw2 dr kengkawan yg dah lama menunggu......lagi la aku x tentu arah....bukan salah aku pun...tapi tetap ahkhakkkk gak yg kena...:( ..dah nasib badan...redha jerla..
wajah2 kesayangan hamba melayan posing dlm keter...hehehe...

Pas amik aini..kami menuju ke UOA utk berjumper ngan 2 saudagar yg dah boring nunggu kitorg..perut x yah ckp la, lapar yg amat...on e way nak ke jalan dungun plak jammed...aduillaaaaaaaaa...kalo ikutkan hati x koser dah aku nak pegi...tp kalo la aku tul2 x pegi alamatnyer masakla palotak aku ngan rantaian percakapan yg kurang enak di dengar...kena readyyyyyyy k....dekat kul 3 br smp UOA...maser tu si azmil ngan mario dah x tentu arah agaknyer...aku budget diorg sama2 lapar la ngan kitorg...ropernyer diorg dah bantai nasi ayam dulu...cissssssssss.....

Kami semua naik seketer jer...yakni dengan menaiki kembara power Christmoreo...bygkanla berenam satu keter...kat blakang duk ber 4(aku,aini,halimah n k shanaz)...lemas giler...lenguh kaki2 ni...kadang2 kaki aku terover landing gak la smp ker handbrake depan k..hahahahha...sempitttt...dahla si chris bwk keter laju yg amat...main tibai jer langgar2 itu bonggol...aduilaaaaaaaa...drift giler...dlm kul 3.30pm kitorg smp umah intan...
kesian intan nunggu geng2 kitorg...yerla janji lunch tp smp lewat...nampak nasik yg terhidang masing2 dah x leh tahan...
makan sepuas2nyer....errrrgggkkkkkkkk...alhamdulillah...kenyang...tq's intan coz sudi menjamu lauk pauk yg enak2...aku x pasti baper jag si intan ni wat air..almaklumlah masing2 dahaga....

makan time...

aper2 pun tenkiyu skali lagi intan yer...dlm kul 4.30pm kitorg dah bertolak balik dr umah intan...nak ke besday party adelina anaknyer si sally plak kan....zasssssssss...

kenyang perut suker hati...

Monday, October 5, 2009

saturday(3/10/09):air force performance

3 comments
Dalam kul 10 aku,limah n k shanaz menuju ke TUDM subang utk melihat air force performance. ramai giler manusia..sepanjang terminal 3 subang airport pun ramai giler org yg tgk...jalan x yah ckp la...jammed giler...tapi memang puas hati la leh tgk Thunderbirds team under US Air Force wat pertunjukan...memang mengujakan....team malaysia hya wat satu jer show dengan sukhoi...best sgtttttttt....memang berbaloi2...tapi concentration aku agak terganggu la dek kerana kwn2 yg menunggu di opis asyik mengcol n sms aku tya kt maner..byk kali dah aku ajak si limah ngan k shanaz blik tp bebudak 2 org ni wat dek jer...alih2 aku gak yg kena...cisssssssss.....


video video

video video

video

Jumaat lepas

0 comments
Pas kejer jumaat ari 2, aku nemankan kat shanaz ke Klia sebab nak antar k rina (adik dia) nak balik US. Lagipun aku kenal gak ngan k rina ni , so x der la pelik sgt kalo aku kumpul ramai2 with her family kan...sebelum smp Klia kitorg singgah RnR dengkil utk menyumbat perut yg dah lapar...sejak minum susu ni cepat tul toksin2 dlm badan nak kuar...hahaha...so makin cepat la lapar yer kawan2...kih4...
Kitorg makan sate hj samuri...alang2 nak p kajang semata2 nak mkn sate ni baik x yah...mkn jer kat maner2 rnr yg dah ader sate2 ni...senang...dah kenyang perut kitorg terus ke Klia..semua ahli keluarga k shanaz dah ader time 2...dalam kul 11 k rina dah masuk dalam...pas2 kitorg pun balik subang semula...coz esoknyer terlalu byk xtvt nak dilakukan kan...jgn miss tau citer after diz..

Thursday, October 1, 2009

beraya ke kerinchi

2 comments
Ptg smlm after work, k fadilah ajak pergi umah kakak dia kt kerinchi...aku ngan k shanaz follow jer..lagipun balik umah awl2 pun bkn ader anak or somi ker nak kena tgk...kih5....kira2 cam beraya gak la kt c2...makan2 kuih raya...pas2 dihidangkan ngan mee bandung betul2 hao liawww....ermmmm kenyang2 perut aku...wpun duk umah flat tapi suasana kat dlm umah cam kondo tu...hiasan dalaman pun cantik...kat beranda nampak klcc...erm menarik2...smbil2 berangan kan...tapi i'Allah kalo aku beli umah satu ari nanti aku x nak beli umah atas2 awan ni...biar kecik janji atas tanah...hopefully...smp umah dlm kul 9..tdo kul 12 sebab tgk citer akhirat...x best maner pun tapi still nak tgk gak...nak borak ngan k shanaz dia duk study bahasa korea jer ari2...layan tv jerla...:(

kembang setaman tul la wajah masing2...tanpa aper2 lapik la katakan...

posing2...

amik feel ker...hahhahahaha...

awatla buruk benor muker ni....

jemput2...siler2...

sampai pejam2 mata mkn maruku....