ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, August 6, 2009

Sakit pewotla...

Naper dah 2 ari aku camni...adehhh.... x tahan la kalo camni ajer...pas mkn kat kedai TOP SEAFOOD tu terus perut aku wat ronar2 kehidupan...badan baru jer nak sht penyakit lain plak dtg...x kan effect antibiotik ari2...k shanaz ckp x kan kot...maybe sebab makanan kt kedai tu kot...maser kitorg mkn ari 2 ader la 4,5 ekor lalat cam nak mengorat jer mengelilingi badan kitorg...tapi time tu sambal belacan memang ader atas meja tu...maybe lalat dtg sebab sambal belacan tu...entahlah...yg pasti aku dah penat wat qada' hajat jer selama 2 ari ni...makan pun dah x lalu...malam tadi dah minum glukosa...tapi cam x ok gak pagi ni...risau pun ader ni...dahla kawan baik aku kat opis ni si halimah dah +Ve influenza...5 ari kena kuarantin...bos dia pun kena kuarantin gak gara2 dia...dan ader ker patut org2 opis kata aku suspek ke 3 sebab aku kawan baik ngan halimah...memangla aku batuk2..sakik tekak...tapi aku x demam...pastu aku dah pergi wat check up...everything ok jer doktor tu kata...eeeeeee...mintak jauh simpang malaikat 44 la penyakit ni...tapi kalo free2 nak kasi aku cuti kena kuarantin aku nak jer...leh berehat panjang...hehehhe..

6 comments:

mia said...

akak salah mkn la tuuu..
klu teruk pegila klinik n amik mc..
rest je kt umah, xyah keje..

anis's said...

salah makan ker byk sgt mkn ubat ar...kot2 la perut akak ni jenis x tahan..almaklumlah perut dara suci lagi kan...hahahahha...malasla amik mc..nanti duk sensorg gak kt umah...eee boring...

mia said...

klu mcm tu, keje la akak..
perut dara suci konon!! entah apa2 dia sumbat agaknya dlm perut tu?
len kali mkn tu jgnla byk2 sgt..
mia tgk kat blog akak ni, smua pasal mkn..minum...mkn..minum....

anis's said...

hahahahahaha.....maner ader mkn byk..cuma bermacam jenis jer...hehehe..akak tau miyah jeles..x per..nanti miyah tgh berpantang akak blanjer ek...cnfirm time tu miyah tolak kan...kah4...

mia said...

amboi2...akak ni kedekut sebenarnye..
time mia xleh mkn, time tu la akak nk belanja mia...

anis's said...

hehehehe...kedekut ader sebabnyer x per...sunatttttttt....hahaha...