ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, August 5, 2009

my ex-roommate besday

5 ogos!...EPY BESDAY RIYA!!!!yg ke baper ek...hehehe...x nak la tulis...kang marah plak...almaklumlah minah ni perasan muda...hehe..jgn marah yer cikgu hairiah...ngajar elok2 kat penang tu...jgn ko plak yg kena ajar...biasala kalo jerit2 tu...bukan ke hobby ko maser study dulu kan...kih5...

ni gbr maser aku konvo..thanks riya for coming...

Riya ni ex-roommate aku maser study dulu...dia junior aku gak tapi lain course la..rasernyer minah ni amik course pengurusan matematik...dan sgt sesuaila dia jadi cikgu math skrg...tgh praktikal kat penang....maser jd roommate dulu aku suker buli dia...haha..alang2 jadi senior kan...riya ni baik sgt...pandai ngurut tau...pandai wat air...pandai pujuk aku...hahahha...almaklumlah duk ngan aku time semester akhir...kira nasib la ek...wat thesis plak...adusssssss...dahla kena wat system lagi...ish5....time hangin dtg kira nasibla...tapi adindaku ni penyabar orgnyer...sebab tu aku x berkira ngan dia...sayang riya...

Ni plak time riya konvo tp budak ni x pakai la plak jubah dia..ceh..

Aku doakan semoga riya berjaya dlm aper jua yg dia ceburi....hehe...akak syg riya...muah3...

2 comments:

izanpyus said...

Terkejut gak tgk gmbr akak konvo,ingat konvo master dah...hehehehe....

anis's said...

hahahahha...tungguuuuuuuuuu...lorr kan kiter amik sama2 nanti..mestilah konvo sama2 gak...kih5...