ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, August 12, 2009

menjawab tag budak bentong

Tag from arfah

Ish3...malas tul aku nak jawab tag dr si art ni...tapi setiap kali tu la dia akan buzz aku kat ym selagi aku x menjawab....aku dahla tgh kesejukan tahap gaban ni...gaban pun x sejuk cam aku...



1. Nak tau sangat nama singkatan korang, umo, dan dok mana....???
orang2 panggil aku anis...senang kan...cam manis jer...haha...kalo monyet2 maybe x reti kot sebut...kih4...
br jer masuk 28..baru k..bukan lama..
dok kat umah la...x kan atas pokok plak...kang marah plak monyet2 lain...kih4..


2. Tiap2 hari ke korang bukak Blog nih??? Biasa kol berapa?? Lama tak?
semestinyer...tapi kalo x dtg kejer tu x bukala yerk..almaklumlah umah gue enggak ader internet mak net ni...pukul 2 x pasti...suker ati aku la nak buka biler2...lama ker x?erm sepanjang ari bekerja tu la..kalo wat kejer lain aku minimizekan jerla...ader pahem...


3. Bila dah on kat Blog.. apa yang korang buat ek???
cari idea nak merapu..lepaskan tekanan pun yer gak...tapi kalo x der citer aku wat dek jerla...selalunyer kalo ader gbr br syok nak story...


4. Pernah tak sedang asyik melayan internet ni.. Korang telah abaikan sesuatu?
ohhhhhhhhhh.....tidak sama sekali...kejer tetap diutamakan...sebab blog ni sampingan jer...


5. Macam mana korang masak maggie?
aiseyyy...aper punyer soklan la...x mencabar minda aku yg geliga bab batu geliga ni langsung...jgn riya' yer anis...uuuppppssssssssss.......sory..
aku msk maggie simple jer...aku more tu maggie goreng yer...jenama SEDAP ORIGINAL gitu...kih4...mula2 panaskan maggie dlm periuk kecik..dah agak2 masak tu..toskan airnyer...pastu goreng telur yg minyaknyer sedikit jer, hancurkan telur tu...masuk maggie, perencah2 dia semua...pastu...makan ler.......kalo maggie berkuah aku suker jenama MAGGIE KARI...simple gak..masak air dlm periuk kecik, buh maggie ngan perencah,pas2 dah terlebih asap dia tu angkat jerla...sedia utk di makan...aku x suker bhn2 campuran...suker yg kosong2 jer....bukan malas or kedekut yer...tapi peberet gue dah ghoper itu....


6. Hubby or wife korang tau tak korang ada blog ni? Pernah dia orang baca blog korang ni??
oh oh oh...sy masih dara yer...masih suci gitu...kih4....


Saya kasik tag ini kepada :
izan...et...pas2 kalo ader yg nak join skali, sila2...jgn malu2 k...

8 comments:

arfahadnan said...

tak mencabar minda betul akak masak megi..

anis's said...

yer ler...soklan pun x mencabar...cer tya camner nak wat ayam kari berempah sambal petai sup utara...haaaaaaaaa
baru syok........ko kena wat pertandingan resepi ni..........hehehhe

arfahadnan said...

pertandingan resepi?
resepi megi ker?

anis's said...

hahahhaha...idoklaaaaa.....resepi lain2 la...br la mencabar...amacam???

eT said...

hua hua hua..lekat plak nama et kt sini...:p

anis's said...

yer et...jgn seganz2 nak menjawab yer...akak tau ko rajin...kih4...

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..
Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

i love you full.. ha..ha..ha..ha...ha..

Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa.
wassalam

anis's said...

waalaikumsalam...salam2 yer...tq's sebab terlawat blog ni yerk...kih4...