ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Tuesday, August 11, 2009

cerita semalam...

Semalam ader Microsoft Outlook Training...utk sessi pagi aku ngan man yg jadi fasilitatornyer..utk ptg aku dah x leh nak join...time 2 tetiba si ''makcik' tu kasi kejer...ayyyaaaaaaa...nyampah tul la...br nak giler glamer...hehehe...maser sessi pagi semua berjalan ngan lancar wpun kerongkong aku gatai semacam jer...tu x leh nak teruskan gak 2 ...so terpaksa la kasi ker man...sessi dlm sejam jer tapi biasala dah namanyer kejer pejabat lawyer...dengan staff2 dia byk bertya...layan kan ajerla...

amacam?ader bakat x?

Sessi ptg man terpaksa handle sorang...sory yer man n tq's a lot...tapi aku trn gak di waktu2 akhir...bukan aper nak amik gambar...hehehe...

morning session

evening session

Fasilitator....Mr. Kumanan and Miss Anis....

Dah kul 5.30 aku dah bersiap2 nak blik la kekononnyer...alih2 si makcik kat atas tu col lagi...siap pesan ngan mario x kasi aku balik...siap suh stay back..ceh pooorahhhhh...macam dapat duit lebih..kesian kekanda2 yg naik keter skali ngan aku...ngan diorg2 skali kena stay back...nasibla masing2 paham...eeee kejer yg melecehkan...i dun likeeeeeeeeee...tapi terpaksa likeeeeeee sebab org lain x kan buatttttttttt.......sebab kejer ni utk org yg suker berjimatttttttttttttt....ahhahha...dah jadi ayat bersambung dah...kul 7 br aku leh semayang asar...ingat nak blik dahla...tapi x leh gak..ader lagi yg x ok..aku smbung lagi wat...tepat kul 8 kejer aku dah siap semuanyer...alhamdulillah...k shanaz tgu aku kt surau...pas semayang maghrib br kitorg balik....arghhhhh....penat yang amat....blik pas mandi semayang isyak terus tdo wpun maser tu rambut aku basah lagi...mata dah x leh nak buka....maka zzzzzzz dengan tenang sekali...nasib sedar pagi ni....hehe...

2 comments:

sbryna said...

soalan sy..~
bgmnkah prsan anda bila ala2 jd tutor?...
huhu..~ ada gaya tue,.. usaha lagi..

anis's said...

jawapan sy..
x der perasaan la...hahaha...ala ari2 jmp muker2 ni...x gerun pun...