ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, August 20, 2009

productive couple

Semalam ayu (isteri harzil) ader send email kat aku gbr terbaru family dia...ish3...dah 3 org anak ko harzil...ermmmm...cepat tul maser berlalu...aper taknyer dia skrg kena jaga 3 org anak..dan aku ni just jaga anak tekak jer lagi kan...kih4....itulah keuntungan kawin awal ek...ermm rezeki masing2...x sangka plak aku leh baik ngan wife dia..2 pun kenal maser diorg dtg raya kt umah aku...maybe sebab aku ni baik n peramah kan(giler perasan pompuan ni)...kih3

matured giler muker si harzil ni...erm...mamat ni kwn maser sek men dulu...

3 comments:

eT said...

harzil ni yg mana eh akak?
yg tinggi2 dak jengka 7 tu eh?
kalo yg tu pesal cam lain jek muka dia???huhu

anis's said...

ha yg tu la...harzilnadara...
dia dah gemuk skrg ni...2 pasal muker udah lain...anak pun dah 3 kan...

orekite12 said...

assalamualaikummmm...

sorry m'ggu...sje je tgh boring...