ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, July 18, 2013

duit abis wat bayar parking jer

assalamualaikum uols..

tgh kepenatan lagi ni..rushing tul arini..huhuhu

arini terpaksa drive coz dah janji ngan Dr fauziah nak jmp dia nak discuss pasal graduation project..aku smp utm dlm kul 8.45am camtula..tunggu kt 9th floor..sebelum tu dh ker 10th floor sebab informer aku si diyan a.k.a Mrs. kasi petunjuk salah..ko sajer jer kan..;p

tungu punya tunggu jam dah kul 9.15am..ermmm..bayang dr fauziah pun x nampak..sempat tya diyan ruper kak g camner..diyan kasi id fb kak g..ok setel pas tgk gbr dia...almaklumlah br nak mengenali supervisor..kikiki...pastu aku sms ckp dah smp..x smp 2 minit dia col..dia x kuar umah lg n suruh aku balik opis dulu..haiyaaaaaaaa...dah x pasal attendance aku lewat...nasibla opis dekat nak kena dtg balik dlm kul 12..

kuar parking depan osk dah kena bayar rm10..adehh..leh dpt lauk berbuka utk 2 hari tu..setel jmp kak g aku pegi megan avenue II plak..nak amik charger mr.lim..kena byr parking gak rm3...balik semula ke opis n parking kt tempat sama ms mula2 dtg..balik ni sure kena bayar lagi...huwaaaaaaa....duit arini keluar utk bayar parking jerla nampaknya...sadissssssss...:(:(:(

4 comments:

eila said...

haha..cian ko anis...

anis's said...

huhuhu...sedih tau x..
dahla duit amat bermakna bagi aku...kikiki

next week nak kena byr insurans keter + roadtax plak nih..adesss

eilah..next week ari selasa jgn luper ek..;p

Hafizah said...

lama tak masuk blog ko...dah start buat GP dah? semangatttttt...ok tak dr fauziah?

anis's said...

Dah wat skit..pastu dr fauziah suh tgu email official keluar br btl2 buat..dia ok sgt..i loikeee..kaki gosip artis..muahhahhaa