ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, November 15, 2010

yg mana satu ek

adehhh...pening2...plus perlu ker aku beli arr???

dush2...tapi cam nak beli...tapi x tau nak beli yg maner...aku ni keder skit...lagi2 kalo pakai skali jer kan...membazir amalan syaitan...hohoho...tapi cam nak...huhuhu...


sohabat-sohabat sekelian..tulunla pilihkan yer....:)...
x nak komen kt cni by sms pun ok..or ym or on fb chat...:)


yg ni aku berkenan combination kaler itam ngan ribbon merah..so so sweet...






yg ni aku berkenan sebab simple...cam baik jer...pakai inner kt dlm...





dinner pun beria...ntah aper2..tapi aku peduli aper..aku nak meraser...hohoho...kenyit mata skit...ngeeeeeee....

6 comments:

iela said...

yeahhh..yang atas warna itam tu canteeekkk..

anis's said...

yg ader ribbon tu ker?

Anonymous said...

Darling..beli yang red color tu..daring ckt..huhuhu..inner hitam...

anis's said...

red color tu memang cantik..tp kalo leh thn ni x nak la pakai red lg coz thn lepas dah pakai cheongsam kaler red..

izan_cute said...

aikk?lain plak?tadi pilihan lain...hehehe

anis's said...

ni yg smlm la..yg arini punyer lg cantik..