ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Saturday, October 16, 2010

rest kejap kat lanchang

Semalam ingatkan nak balik kejer tepat2 kul 5.30pm...tapi erghhh! harapan!dan2 kena wat kejer...nasibla x smp ke mlm...semlm aku bwk keter ala2 citer hindustan..sambil dengar lagu2 hindustan...weehuuuu...hati sedang berbunga-bunga ker?hahaha...jawapannyer tidak okeh...x der aper2...cuma sajer nk layan kengantukan mata aku pd waktu itu...

pas2 tetiba teringat kt za...sure dia dh on e way jgk coz dia memang tiap2 mgu confirm blik...nak nengok anak sendiri kan...ibu maner yg sanggup berenggang ngan anak lama2...yer dak?aku col dia..maser tu aku br nak masuk tol lpt...za plak dh melepasi tol lpt...seeeee...selalu aku yg blik dulu dr za...nampak sgt aku dh lewat...oh nooo...x nak spm umah lewat...takuttt...lagi2 pas kena saiko with seorg yg bangang....fobia weyyyy....huhuhu.....pas2 za ckp nk benti semayang kt rnr lanchang...aku pun follow jer dia coz nk semayang kt umah sure dh x sempt..selalunyer kul 8 aku dh smp umah...so baik aku semayang kt c2 gak...ilang skit ngantuk...

maser aku smp tu,aku terus park kat sebelah keter za...pas2 msk surau tgk za tgh semayang ker lum...aku tgk za tgh semayang...aku terus pegi toilet coz dah x tahan...heheh...ms aku kuar dr toilet aku tgk dah kt keter dia...amik kain semayang dr dia terus pegi semayang...pas2 kitorg ira konvoi la blik sama2....tp za masuk simpang temerloh...dan aku terus ke tol chenor...smp umah kul 9.30pm...

>
x sangka baju aku ngan za sama kaler smlm...hehe..abaikn muker terlebih kembang tu yer...;p




2 comments:

Anonymous said...

muka pucat lesi duo2...dalam hati nak sampai cepat ke rumah...penat + lapo pun ye...hehehe...
moknis rindu ke mak...aku rindu ke anak...;)

anis's said...

hahaha...tau x per...