ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, October 7, 2010

cutiest little gurl

My assistant it manager br jer dpat baby gurl...umur boss kecik aku sebaya jer ngan aku yer tp bezanyer dia dah jadi bapak...hehehe...

selasa br ni dia ader bwk cupcake utk anak2 buah dia dlm misd ni...ala aku ber 3 jer pun...x abis budget la bak kater org...muahahha...lagipun isnin tu dia x dtg coz anak dia cukup sebulan...entah bilerla leh pegi tgk anak dia ni...tgh rancang2 jer dulu...tgkla camner nanti atas ketidakbizian memasing...almaklumlah masing2 sibuk ber mengedet except me...hohoho...

meh cni aku letak gbr anak dia tp x derla jelas sgt coz atas kad jer...






4 comments:

Anonymous said...

comey cup cake....

anis's said...

thanks eilah...:)

niza said...

aku nak gak cup cake...

anis's said...

za : dah abis la aku makan..hehehe...ala boss aku kasi satu sorg jer..