ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Tuesday, October 19, 2010

ermmm...lazatnyerrr...patin masak tempoyak..

sajer nak suh org2 yg terjah blog aku ni terliur....kohkohkohkoh...:))))
sangat2 sedap....slrupppppppppppp.....

so meh kiter layan2 gambar sajer yer....

kalo nak resepi pun i leh ajarkan...('e'eleee...cam terer jer ko masak ek anis'...sure ader suara yg ckp begini...kih5...)...kalo nak raser makan ala2 org kebulur mehla nak try air tgn gue...ader bran???hehehe...


peberet i no satu okeh!!!nyum nyum nyummmmmmmm....:)

k la nak balik dah..dah penat merapu n dah penat buka anis studio arini kat opis...hermmmm....






yg kt bwh ni ikan yg belum di masak...also yg belum di sembelih yer...:)...

2 comments:

airelaisyhafiy said...

letak rsepi la..terliur ni..

anis's said...

okies...nanti ek..skrg tgh bz..