ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Sunday, July 25, 2010

Street Dance - bestttt




ni muker2 tak boley blah aku maser panaskan enjin...first time aku pakai tdg camni...adehhh x sanggup dah la...giler bulat abis muker aku...huh! hudussssss.....

Smlm dlm kul 3 lbh aku gerak dr umah dan terus menuju ke wangsa maju utk amik art kat umah dia dan terus menuju ke wangsa walk......panjangnyer...hehehhehe...cadang2 nak tgk ong bak 3 tapi tiket dia yg kul 7 lbh jer tinggal plaing awal...erm malas la aku..kang lewat plak balik coz dah ader agenda lain pas2...kitorg pegi kat tempat karok plak..budget leh la nyanyi kalo x leh tgk wayang ...malangnyer full gak...adehhhh...so pegi kat wayang balik..tgk jerla street dancer..kebetulan jmp naja kat c2 ngan her bopren...diorg pun tgk street dance gak....

maser mula2 smp jer kat wangsa walk, pinggang aku mak oiiii tetiba tetarik...adusss sakit giler...aku pasan pas basuh kain tu dia cam sengal2 skit...pas2 aku drive nak ke umah art dah raser tegang2...adehhhh...pelik tul..sebab tu la maser mula2 smp wangsa walk aku terus cr watson or guardian..nak cr koyok...pas2 jmp mender alah seperti di bwh ni..so aperlg ...cari toilet la nak suh art tampalkan kat pinggang aku ni...tapi mlm td skit lagi...dah sapu minyak panas still x ok sgt..so aku bercdg nak pegi umah we aku la..nak suh maid dia urutkan...hehehhe...




sedap woo citer tu...tari menari...i like it!tapi ader gak la yg aku leh amik dr citer tu...kalo kiter kehilangan yg baik...jgn putus asa coz ader lagi yg lebih baik dr tu akan muncul...so anis..wake up ok!don't worry...u can get what u want...aminnnnn.....mood sedapkan hati sendiri ni...hahhhaha...





abis citer tu kitorg round2 sekejap n aku sempatla beli 2 helai tshirt wpun x gaji lagi dek kerana tshirt tu murah jer iaitu 5 hengget selai..so aku rembat 2 helai...hahahhaha...aku sempat mandi semyang kat umah art dulu sebelum jmp limah kat uptown kota damansara...





suasana kat uptown c2 agak happening skit kalo mlm2 mgu ni..ramai plak nyanyi nyanyi mlm td...ader yg best n ramai yg x best....muahahhahahaha....aku order mee sup plus teh ais...limah order kue teow goreng plus teh o ais....dah kenyang round2 kat tmot org jual2..pas2 smbung lepak balik tapi cari seta lain la plak..time tu order air limau suam jer dah....sampai umah dah dkt kul 12...

2 comments:

darium said...

Halimah:Kalau aku wat muker lapar, agak agak order aku sampai cepat tak?.Hahahahah

anis's said...

hahahha...poyo ko syed...nampak sgt ek muker limah lapar...kah5..

eh..aku dah antar resume kat hr ko..peciter?