ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Friday, July 16, 2010

Majoriti dah kawin...

Pepagi jumaat ni naper ntah aku terajin menengok gambar kawin kwn2 aku...aperkah tandanyer ni???muahahhahahhaha...ayat poyo...

x der makna aper2..cuma aku perasan yg aku ni memang rajin la pegi kenduri kawin...kalo kengkawan kawin sure nak pegi..tp kalo betul2 free la kan..tapi kalo tersama ngan kawin sedara mara aku tu memang x dapek la...

actually byk lagi gbr aku pegi kenduri kengkawan ni..tapi tu semua dlm album...yg ader ni sebab aku dah guna digital camera..senang la..just transfer ke pc...dulu2 kan guna analog jer...kecekekkkkkk...bunyi dia...hehehhe...

so meh kiter sama2 layan gbr kawin okeyyyyy....jommmmmmmm



ni maser sally kawin..maser ni aku study lagi kat uitm s.alam..utk last semester...ni maser kat umah mertua dia kat keramat..




ni maser eilah kawin..majlis nyambut menantu kat umah bard..kat tanah merah, kelantan yer...time ni aku x dpt cuti maser kenduri kat umah eilah...tapi dek kerana kwn baik..aku sanggup dtg tau..naik bus sabtu mlm..pas2 ahad mlm naik bus blik semula..sebab isnin dah kena kejer...




ni maser aishah kawin..kwn aku ms sekolah..




ni plak maser aida kawin..kat pasir mas tu..sanggup gak..dahla kenduri dia ari isnin...adehhhh...memang walla la journey aku..




ha ni plak maser ita kawin..time ni first time and maybe e last la aku jadi pengapit...kih3..




ni maser pisah kawin...kat Port Dickson, N9...member maser degree...




ni plak maser ida kwn seopis aku kawin kat taman melati , gombak..




ni maser miyah kawin..kat muadzam shah tu...



ni maser abe kawin...yakni kawan sekelas aku maser form 4 n form 5




ni maser mek jue kawin..kat pasir mas gak..time ni aku ajak mak aku teman...hehehhee...kesian mak aku..smp demam2 pas blik dr sana sebab muntah x hengat maser naik bus..thanks mak..muah!




ni maser wani kawin..member semotor aku maser pegi sekolah menengah dulu...




ni plak maser za kawin kat kuala besut...time za ni dua2 belah pihak aku pegi coz yg belah mertua dia mak aku nak pegi..so aku layan zass jer la..




ni plak maser adik angkat aku zai kawin kat taman seri indera sempurna, jalan kuantan-pekan...


sebenarnyer byk lagi aku attend kengkawan kawin..yg ajak jerla kan..coz ader gak yg x ajak aku..tapi ader aku kesah!!hehehhe..tapi gambar2 dlm album..so x kuasa la aku nak menyecannyer balik...kira yg maner ader jerla kan...

erm...biler turn aku plak????adehhhhhhhhhh...susah tul nak jawab sebab susah ar nak jangka sebab....hahahhaha....calon pun x der...kui kui kui kui kui......next week dah nak masuk umur lagi setahun ni...adoiiiiiiiiii....

2 comments:

izan_cute said...

dah ajak..tp tak dtg hukhukhuk

anis's said...

time 2 kan arwah ayah akak br meninggal..sob sob...

tp kenduri2 lain dtg kan..:p