ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, November 25, 2009

Noodles Station

Aku raserla kan..setiap kali aku wat entry mesti pasal makanan...hahaha...nampak sgt x der citer kan..almaklumlah...tapi tempat2 makan yg aku pegi semua sedap2 tau...haha pasan!!..

sempat tu i posing2 ngan k shanaz

ptg smlm pas kejer aku,k shanaz n k fadilah menuju ke giant kota damansara..tujuan utama nak makan jer..tapi biaserla..rewang2 skit..pas2 terbelilah jgk..nasib brg2 yg dibeli bwh 10 hengget jer..hehehe...sementara aku pegi mebeli brg2 kepeluan harian aku tu, k shanaz n k fadilah dah steady nunggu kat noodles station..sedapnyer mee2 kat c2..air2 kurang sedap tapi nama2 tu x tahan..aku smlm order i miss you lemon...kelass tul nama...haha..reger2 semua leh tahan la..ckp la..x der la over budget..

sila2..jemput2 yer..

2 comments:

izanpyus said...

Izan pun suka makan kat Noodles Station nie kak..tapi kat East Cost Mall Kuantan...paling suka air raspberry lemon tu..ape tah nama glamernyer.hehe....

anis's said...

yer ek..akak main hentam jer pesan..janji leh msk perut yg lapar time 2..hehe..