ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Tuesday, November 10, 2009

Oriental Express:Destination Shanghai..ADND09


Selesai sudah annual dinner SKRINE malam sabtu lepas...best giler..aku siap perform atas stage lagi tau...auwww!!kelassss u!! hahaha...pasan!!siap bercheongsam bagai..gaya x hengattt...kih5..tapi memang tul2 enjoy la..memang aku x kan luper smp biler2..wpun tetiba dah tukar ke tempat lain nanti...:)maner la tau kot2 nak tukar kerjaya ker...kui5...

kul 2.30pm aku dah tercongok kat Hilton hotel..nak rehearsal punyer pasai..pas2 geng2 dancer semua ditempatkan kat satu bilik persalinan..beh gak kat c2..kelasssssss...utk honeymoon pun seshuaiiiii...amboi4...x der pk lain la plak...uuuupppppsssssss....kitorg siap ader make up artist u...abgnyer si hajar..memang bestla sesekali kena make up..nampak lain..nasib ok2..takut buruk jer...aku ngan k shanaz sempat lagi tu trn ke kl sentral jap pegi cr mknan sampingan..lapar2..


kul 7.15pm kitorg trn ker ballroom..maser tu org dah ramai..tapi kali ni staff x dibenarkan membawa anak2..cuma pasangan jer dibenarkan tapi yg dah berkahwin jer la ek...yg ader tunang ker bopren ker gepren ker cannot yer...smp masernyer br leh bwk okeh!!

aku duk semeja ngan geng2 dancer..bukan aper senang nak together2..halimah ngan aini duk meja jauh ngan aku..tapi pas aku perform kembali together2 yer..posing sakan pas2..malam tu dancer2 agak seksi meksi gakla pd pandangan mata aku..hehehe...belahan sampai atas tu...tapi aku pun sama..wpun pakai suar tight kat dlm..erm x der maknanyer jugak..still nampak seksi..bior kelantok la...ader aku kesah!!

ni maser mula2 smp ptg b4 dinner..

aper2 pun mlm 2 semua org cam epy jer aku nengok..senyum semanis kurma jer semua...cheeeezzzzzzzz....

7 comments:

eT said...

uuu...canggih la akak..
nape xpakai lens...baru nmpk mata sepet ala2 amoi...hehe

anis's said...

uit2..
akak x minat pakai lens..kang dr nak cantik takut jadi mata setanzz...kih4..
x per nak tgk akak pakai lens nanti time kawin yer..br la ader perubahan...

watie said...

cun melecun staf2 skrine..haha..seksi meksi

Anonymous said...

Wah....Ho Leng ahh

anis's said...

watie : skali skala watie...

sesaper : hao..

arfahadnan said...

pergh kak anis..
menari pulak..
berchoengsam gitu..

nanti kita berkimono pulak yer..

anis's said...

hehehhe...tu la jgn ko sangka pompuan rap x pandai nari gemalai yer...kih5..

wokey..bln 1 next year kiter berkimono plak yer...hehehehe...