ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, September 14, 2009

last weekend story

aku raser first time kot aku pergi jaan tar tanpa dapat berjalan langsung...jammed giler tenuk tul...langsung kaki x bergerak walau setapak...langsung tar jalan pun x nampak...hahahha...alih2 aku ngan art kuar terus dr tempat sesak tu...so pergi jerla beli brooch kat kedai broooch depan GLOBE...lagi best..macam2 pilihan tu...rambang biji mata...aku beli 3 pasang brooch...b4 diz aku dah ke sogo beli kasut raya merangkap kasut ke opis...i beli kaler putih u...my peberet kaler kan...tapi cam x ckp jer...nak kena cari sandle ni...tapi tgu gaji la dulu rabu ni...ptg khamis dah nak balik kg...yeeeehaaaaaaa.......
pintu masuk restoran kunang-kunang
pas2 aku ngan art mula kuar dr bandaraya KL menuju ke arah wangsa maju...mula2 art ajak berbuka kat restoran kunang2...cam best jer tempat tu...alih2 maser kitorg smp semua seat dah reserved...cisssss.....maknanya x der harapan la nak mkn kat c2...alih2 pergi pasar ramadhan jer la yg kat wangsa maju tu...art blanjer aku time 2...suker2...tenkiyu art...hehehe...so kitorg berbuka kat umah art..malam tu kitorg jenjalan jusco kat wangsa maju tu...dapatla beberapa brgn penting yg kian lusuh g2...hahahahhaa....


kat jusco keramat
testing2...sempat lagi 2...hehe..
semalam pepagi lagi aku ngan art dah ke wangsa walk mall...br jer buka pasaraya ni...belum launching pun lagi...after that we went to jusco keramat plak....alang2 jalan kan...niat hati nak berbuka kat umah za smlm, alih2 makcik aku col suh pergi umah dia...erm..disebabkan aku ni anak sedara yg paling mulia di bulan yg di berkati ni kan..so aku pun menurut perintah tanpa bantahan langsung...erm cam baik jer kan...tapi memang aku baik aper...kih5...so terus b'buka kat sana...dkt kul 11 mlm td aku smp kat tingkat 5 pangsa indah...pas2 terus zzzz.....bgn sahur hanya dengan semug glukosa sajer...x larat nak bk mata...agak kelewatan pagi ni...tapi dek kerana menekan minyak ala2 formula one, maka aku smp opis sebelum kul 8...so masih awl...

2 comments:

izanpyus said...

Wah..sangat seronok menjalan2kan diri... memang kaki jalan betol la minah dua org nie..hehe.

anis's said...

hehhehee...eleh ckp kat kitorg...ko pun sama...ceh..