ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, July 6, 2009

Kala OK..Transformers..

Jumaat lepas pas kejer, bertempat di e Box jalan raja Chulan..aku,aini,mario n azmil pergi melepaskan suara masing2 yg tersekat...hahahaha...hantam taram jerla nyanyi...tanpa malu2 n segan2, kitorg nyanyi sesakannyer..tapi aku x sempat nak nyanyi 2 lagu..aper x nyer byk sgt gangguan tepon...eeee...time2 camni ramai plak yg wat panggilan...biasala sentiasa di kawal ketat oleh akta keselamatan kan..nak wat ranessss.....

dahsat tul cara diorg ni ambik feel ek..haha..
beginikah caranya aku ngan aini amik feel?..hahaha...

Kitorg karok dlm 2 jam jer coz pas 2 nak p tgk Transformers plak kan...mata aku x yah ckp la..kelopak asyik nak trn jer...tapi aku tahan setahan tahannyer....


Transformers
Revenge of The Fallen

Bumblebee.......suker2...comeyy....

smp panggung aku cr toilet..nak basuh muka...biar segar2 skit...kalola aku x duk sebelah azmil...memang sedapla aku tdo..tp nasib x menyebelahi aku...uwawawawa....tersengguk-sengguk aku...time aini terjerit aku cam terkejut jer sedar...ahhahaa....pas2 mulala tepuk2 pipi kiri kanan..eeee....aku memang lemahla tgk midnite pas kejer ni..kalo time weekend k lagi coz siangnyer ckp tdo...
tapi x perla..janji keter2 tu selamat bertukar menjadi robot...hahaha..citer dia best tp keadaan mata aku x mengizinkan....huwarggghhhh...



Ptg sabtu tu on e way antar aini balik aku singgah umah abg ru aku dulu kt sg way...sajer jenjalan..malam sabtu tu aku kuar lagi...si nazrul ajak kuar sembang2..aku ajak k shanaz join skali..bukan aper..takut gak drive blik sorg2 nanti...manerla tau kot2 terlewat...sembang sambil makan kat teppanyaki the curve...almaklumla dah lama x jmp..leh gak merasa mamat ni blanjer kan...kih4...

semalam aku jalan umah wer aku..ingat nak duk umah tp dia col sabtu tu tya x jalan umah dia ker..ermmm..paham2 jerla kan...suh dtg umah dia la 2...dlm kul 10 malam td br aku blik umah aku...nampaknyer cuti aku memang sentiasa terisi ler...mgu ni aku nak blik jengka...makan rambutannnzzzzz.....yezzzaaaaaaaa...

4 comments:

Xianaz said...

pergggh...mcm2 aksi nk tangkap feeling tuh...janji suara lepass..ye takk....kihkihkih..

anis's said...

hahaha...yer betulll...suara semua lepas..kalo x lepas pun...kena lepaskan jgkla..hhahahaa

darium said...

Mario, kalau yer pun nak
nyanyi, bukak la tag Skrine tu....
hehehe

anis's said...

semangat tu syed mamat ni..suker enterprem company...hahahaha..