ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, July 23, 2009

28 ni aper ek..

Pejam celik pejam celik, duduk cangkung duduk cangkung, makan tido makan tido, erm aper lagi ek..aper2 la..umur aku arini dah 28...ya Allah...cepatnyer meningkat...raser cam br jer pas abis nyusu ngan mak..cam baru jer ayah antar p sekolah..cam baru jer mak tolong sikatkan rambut...cam baru jer pas kena rotan ngan cikgu...hehehhe...

tapi usia hanya sekadar no sajer..bagi aku kalo raser nak wat aper yg nak wat wat jerla selagi x memalukan org tua n melanggar batasan dlm agama...amboi3...pandai plak ckp...
aku bengkek la setiap kali besday aku mesti di saat itu aku tgh kekeringan dlm poket bag aku...syiling2 mesti byk kegunaan time ni...hehe..tapi aku x setegar mario yg mengumpul duit syiling hampir ratusan ringgit...pastu tukar kat wan akaun...haha...sadis tul hdp...aper taknyer, setiap tahun roadtax ngan insurance keter aku mesti nak kena di renewkan pada esok hari yakni tiap2 24/7 setiap tahun...so mcmaner nak sambut besday ala2 garden g2...haha..perasan...x pernah terpk pun nak wat ala2 garden...kawin nanti lain citer...heheheh...so pepagi ni aku hanya bfast ngan semug nescafe bersama cicahan yg menyelerakan biskut cap ping pong...kih4...sedap..

Henset aku memang x berenti berbunyi la sejak mlm tadi...almaklumlah member2 semua baik kan...hehehe..semua wish aku ayat yg sama x kira di friendster, facebook or YM...hahahha...tq's u all...aku kenang semua tu...aku teringin nak mkn cheese cake...huwawawawa...izan...leh tlg buatkan x..hehe..smlm dah ckp kat mak..mak ckp balik la br mak beli...tapi aku nak blik camner, duit mkn jer ader ni..x per2 mgu depan aku blik..aku tuntut...hehehehe...tapi aku x berharap pun tapi mak aku memang x suker janji kosong ngan aku...haha...sayang mak...cium cikit...eeemmmuuuaaahhhh...kalo la dapat cake cm kat bwh ni kan sedap..nyum3...


aku nak kek ni...

Malam td aku,k shanaz ngan noreen dah sambut pre-besday aku wpun bayar memasing...hahahaha...aper2 la janji leh mkn ramai2...kitorg pergi uptown kota damansara...pedas giler sup cendawan kat gerai aku mkn tu...x pasal2 aku lewat p opis arini..qada' hajat...maser smp umah mlm tadi k shanaz kasi aku benda gerak2 yg leh letak dlm keter tu...hadiah besday dia ckp..thanks akak..td pepagi aku dah letak kt atas dashboard keter aku..My wish plak semoga aku dilimpahkan rezeki yg berlipat ganda dan menemui jodoh dlm waktu terdekat ni...amin amin ya rabbal alamin....cayok anis...


kt uptown kota damansara


tq's k shanaz..sedondon ngan baju g2...

7 comments:

arfahadnan said...

happy birthday akak...
nak cheese cake gak..
bunjer saya..

wink..wink..

anis's said...

e'ele...akak blanjer ko bayar ek...kih4...tenkiyu..

izanpyus said...

hepi besday lg...

Xianaz said...

Hepi besday Anis...moga di murahkan rezki..nnti kiter celebrate ramai2 ekk...yg penting cepat jodohhh...hehehe

anis's said...

tq's izan...nak cheese cake ko buat...


tq's akak...semoga sama2 dapat jodoh..

sbryna said...

sdpnya kek..~ lapar lak tgk.. huhu..
xdpt nk raikn dgn akak,.. sy pn br msk ofis ari nie.. ct demam..~ hehe
apa pn, doa sy.. mg smua doa akak d'makbulkn.. aminn..

anis's said...

thanks sbryna..