ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Tuesday, July 14, 2009

aduyaiii...moooooddddddddddd...

Naperla aku x der mood ni...smlm lagi....adusssssssssss....aku pening ler....x tau naper...erm..
serabut ker aper ntah aku pun x pasti...nak wat programming langsung x der mood ni...ayoyoyoooo...ptg ni Mr. Kok nak tgk dah...mati la aku...erm...sambil layan borak ngan bebudak misd ni aku test bau ngan perfume2 yg k fadilah jual...one drop perfumes...erm..byk tul nak kena bau....adusss...smp skit dah sistem pernafasan aku ni....tapi aku cadang nak amik satu tapi nak la yg paling best...tapi byk tul pilihan.....ayyaaaaaaa.....

erm lunch ni dapat rezeki dr kak wan jasmi...alhamdulillah...nasi minyak lauk ayam merah....ermmm...x sabarnyer nak makan...nyum2...kena berebut ngan 3 org jejaka ni...kih4...ok la nak bertafakur jap...memusahabahkan diri yg makin layu jer sejak 2 menjak ni...adiossss.....

2 comments:

izanpyus said...

kak...asyik mkn nasi minyak gitu jerk..izan nk mkn nasi minyak kt umah akak..hihi...

anis's said...

sabar yerk...