ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, June 1, 2009

wanie & hubby..

Selamat Pengantin Baru wanie...akhirnyer dapat jugak aku tgk muker husband wanie..kedekut tul nak tunjuk sblm ni...aper daaa....wanie kawin sabtu lepas..aku gi umah dia pun join mak aku..nak wat ranes coz x der member punyer pasal...ja plak ckp jmp kat tempat kenduri..ja smp maser aku tgh mkn...ya rabbi terkejut aku tgk ja..ruper2nyer tgh ngandung anak ke 3..ish3..dulu punyerla susah nak dapat 1st baby..biler dah lekat..berderet tu...hehehe...pandai ckp kat org..aku nanti camner la...hahaha...

Maser tgh mkn ngan ja tu tetiba aku raser cam kenal jer ader sorang tu tgh mkn nasi jgk..pastu tetiba ja ckp..anis ,cikgu suhaiza la..aku pun ckp ckp yer ker..yerrrr...bersungguh2 ja ckp..ala cikgu yg tinggi tu...biler aku tenung betul2..sah cikgu suhaiza..muker dia sama jer cam dulu..sama jer cam maser dia suh aku diri atas kerusi dulu...hehehe...tetiba peju dtg kat aku...pas2 aku pun ckpla weh, cikgu suhaiza..dah namanyer giler glamer si peju ni..terusla dia tegur cikgu suhaiza yg tgh mkn 2..aku ngan ja wat bodo jer..niat hati memang malas nak tegur...hahaha jahatnyer aku...x baiknyer...tapi pas mkn tetiba raser nak tegur gak...aku pun tegurla..dia ckp dia ingat nama aku..tp muker kena recall blik...aku x marah pun maybe dulu aku x speky time dia ngajar..n lagi satu raesr nyesal la plak x amik gambor ngan dia...adusss...

With Ja n her doter Sumaiyyah

Wanie n Zarapi

Pas mkn umah wanie aku ngan mak aku gi temerloh plak utk makan kenduri belah suami za..smp pul dah lewat...nasib lauk ader lagi...mlm tadi aku smp agak lewat la berbanding biasa coz ngantor madi dulu ke bangi...smp umah dah dkt kul 12.30am...


Ni mase kt temerloh..2 pasang pengantin...

6 comments:

eT said...

wahh...wedding kak wani yer..
tunggu wedding kak anis plak..

anis's said...

wedding k anis memang kena tgu tau et...hehe...

Xianaz said...

wah..za dh berisi laa..hi3..bagus la...

anis's said...

hormon pas kawin kak...kih4..

sbryna said...

sronok tgk org kawen.. hahaha..~

anis's said...

x perla..seronok lagi diri sendiri nanti..