ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Tuesday, June 23, 2009

cerita pagi ni..

Kunci jam seawal jam 6 + setiap 10 minit akan berbunyi +bangun kul 6.30am + mandi + semayang subuh + bersiap nak pergi kejer + pakai baju kurung kaler oren ala2 matahari gitu + tetiba hujan turun + bertambah lebat + payung dah koyak tapi aku ngan k shanaz dah x der choice coz payung cantik aku dlm keter + kul 7.30am br gerak + MasyaAllah jammed la plak + masing2 melayan perasaan + jam dah nak 8.30am + dlm hati dah sah punch card jadi red color + alhamdulillah dlm kul 8.45am smp opis.......tetiba raser rindu sgt kat sesuatu perbuatan bukan seseorang yer...erm..hanya aku dan aku jerla yg tau...mungkinkah benda2 sebegini akan berulang lagi dlm life aku..erm hopefully...i'Allah...

Minatnyer aku kat jejaka2 ni...only in my dream jerla n never come true...kih4..

8 comments:

arfahadnan said...

saya ingatkan akak terjumpa fahrin..

haih.. baru nak menjeles..

Anonymous said...

ape yang mu dok terkenang tu....

sbryna said...

peminat lee mee bihun rpnyerr..
ha'ahlh, apa yg duk t'kenang tue?...~

anis's said...

art --> kalo terjumper fahrin sahla entry lagi panjang....sure ko jeles smp x tdo mlm ni..hehehe..

yatt -->aderla yatt..hanya aku dan aku jer yg tau...rindunyer time tu...

sbryna -->yerler..peminat goo joon pyoo ler...terkenangkan aper ek..erm..maner leh kasi tau...hehehehe...i miss it...

niza said...

stahu aku ramai lagi yg diidamkan..heheh...awal gi mn?xde dlm kamus dh ke?hehehehehe...
layannnn...zasss

anis's said...

hahaahhaha...ko ni za..uuupppsss2..janganla bocor rahsia aku..kang cam melampau la plak...heehhehehehe....ala minat jer..kalo nak jadikan suami idokla teman...cari yg sehati dan sejiwa ckp ler...

sbryna said...

sy pn lyn jgk cter tue, mmg besssttt gilaaa... tp jln cternya sama je mcm meteor garden kn?..~ :-D

anis's said...

a'ar cam meteor garden cuma version jer lain, meteor garden version taiwan.boys over flowers version korea..