ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Wednesday, March 18, 2009

Sheraton,Subang

Yesterday evening, aku ngan opismate yg lain (WCW unit) went to Sheraton Subang..makan2 lagi..alhamdulillah..aku ni di kira lucky gak la coz sebenarnyer aku x dijemput pun tp dek kerana Thila x dpt join so dia suh aku replace dia..hehe..rezeki2..alhamdulillah..kalo x saperla nak ajak MISD department..kitorg ni sebelah mata pun org x nampak..kalo ader pc problem br nampak..ermmm...luahan perasaan ni...hehe..

Aku ngan k shanaz x join diorg naik van PAkcik Aziz..aku naik keter ngan k shanaz coz nak blik umah dah dekat..dlm kul 7.30pm kitorg smp..sepatutnyer sampai awl tp singgah Carrefour jap..alang2 kan..

Time makan memang best..meja aku memang lapar tahap gaban..smp satu mknan licin..smp satu licin..haha..berbaloi la Miss Koon ajak geng2 camni..x membazir langsung..Dlm kul 9 artis jemputan dtg..ala yg ader taik lalat besar kt pipi tu..Phua Chu Kang...very nice dia pyer performance..lawakla jgk..pastu time dia nyanyi best siut suara dia..aku x tau la plak yg dia pandai nyanyi sblm ni...


Dalam kul 10.30 kitorg beransur pulang..aku ngan k shanaz sempat lg posing kat maner2 sudut..Smp umah dlm kul 11.15pm..

4 comments:

Xianaz said...

nasib baik masa makan tu x tersembur, dek gelak ngan lawak cinerr singapore tuu..klu x alamatnya berterabur la...anyway i had seen a nice show, funny and talented of Phua Chu Kang!

anis's said...

ececece..dah minat mamat taik lalat tu ker..hehe..tp yg paling best dia nyanyi lagu i can't see u nothing at all..ermmm..bestnyerrrrrr...tul ker x ek tajuk tu..aper2 jerla..

arfahadnan said...

saya suka phua chu kang dari dulu...

huhuhu...

anis's said...

la ko minat phua chu kang ker art..hahaha..camner leh x tau ni...ish3..asal muker cam cina sure ko minat ek...ayoyo..