ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Friday, March 13, 2009

Boys Before Flowers / Boys Over Flowers..

Adui3...naperla episode 20 coming soon..ish3..x sabar tul nak tgk ending citer Boys Before Flowers ni..dahla pelakon2 dia ensem2 + awek dlm citer tu pun cutez...erm..syok tul tgk..
Demam Korea la aku sejak 2 mgu ni..lagi2 leh tgk time x der kejer..kalo ader kejer jer cnfirm aku siapkan cepat2..hehe..tp smlm aku dah abis episode 19..pastu biler click jer kat link episode 20 dah coming soon...frust tul la..




Woo Bin + Yi Jung + Joon Pyoo + Jan Di + Ji Hoo


Mintak2 la Geum Jan Di ngan Goo Jun Pyoo gak akhirnyer..nyampah aku tgk tunang si Joon Pyoo tu..ngader2..nak wat perangai bengong2 konon..tp padan muker semua bolayan...haha...
Ji Hoo pun baik gak..tp dia jenis diam..aku x suker sgt..jenis pemendam..yg selalu jadi penyelamat Jan Di selain Ji Hoo ialah Yi Jung and Woo Bin..tp dua org ni sengal skit..but still cute+macho..hehehe..



aku x suker mak Jun Pyoo..mcm bagus..eee muker dahla cam setan...haha...ish3 nampak gayanya aku dah demam ngan citer ni..naperla pengarah dia lembab sgt..cepatla wat shooting tu..aku x sbr nak tgk ending...huahuahua..


Kepada sesaper yg membaca blog aku ni if korang x paham so jgn perah2kan otak anda k..hanya aku,k shanaz n arfah jer paham aper yg aku tulis ni...hehehehhe...


Synopsis
Jan Di is an average girl whose family owns a dry cleaning store located near the luxurious and well known Shin Hwa College. Jan Di meets the four richest and most spoiled boys, F4, when she delivers laundry to the school one day. After saving a boy from committing suicide, she is admitted into the school. An incident involving Jan Di's friend, Min Ji, forces her to declare war on the leader of the F4, Goo Joon Pyo.

**********************************************
Koo Hye Sun as Geum Jan Di

F4:
Lee Min Ho as Goo Joon Pyo
Kim Hyun Joong as Yoon Ji Hoo
Kim Bum as So Yi Jung
Kim Joon as Song Woo Bin

9 comments:

Xianaz said...

Very the fanatic ones for the Korean Drama.. BOF!!...try to look and see (ceh ...kita pulak yg buat promotion drama ni)..well mmg seronok...Cik Anis kita sampai x senang duduk di buatnya..well episode 20 lg surprice & havoc!...x sabar nak tgk the acting rather to read the preview...check it out ha..!

anis's said...

hehe..tul akak..x sabar ni..

arfahadnan said...

huhuhu...
fanatic nak mampos...
sabar2 ler yer...
tak lari gunung dikejar..

nampaknyer saya masih cool dan maintain...cam Ji Hoo..

gomawun nal ootgeh hehjwosuh..
saranghamnida Kim Bum shii..
bogo sipoe jilkoya..

*sila translate sendiri..huhu..

anis's said...

asunneee...yeyyyy...hahaha..jom p korea nak?hehe...

arfahadnan said...

aper maksud 'asunneee'?

*sambil garu kepala tanda tak faham..

korea? jom!! akak belanja...huhu..

anis's said...

maksudnyer aperrrrrrrr..hahaha...leh2..akak blanjer art bayar..zasss...

Xianaz said...

kak anis mu x abis blajor ckp korea lg tue..tu yg nk abroad study to korea lak..kih kih kih..

arfahadnan said...

masih tak dapat tangkap 'asunneee' ni.. ttg penggunaan nyer..

sbb setahu saya 'mwo?'..

haih.. terlalu byk tgk citer jepun.. sehingga perkataan tu cam jepun nyer yg bermaksud 'yer ker?'

anis's said...

korea ker jepun ker janji aku suker sebut..hehe..