ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Friday, December 11, 2009

macaroni-cheese cake

After work smlm, aku telah mengajak member2 opis aku join aku ke umah mertua izan di taman bukit ampang..rasernyer ni lah first time aku smp sana..nak smp ke umah dia tul2 memang x dapekla coz bukannyer tau jalan..nasibla pyus si hubby izan dtg menjemput kat carrefour ampang..

ni la macaroni yg teramat sedap tu..

bersama geng2 opis..

sampai sana kami dijamu ngan macaroni yg tersangat sedap ngan cheese cake yg tersangat la lazatnyer....yummmyyyyyyyyy...dlm setengah jam pas2 et n family plak dtg..dah jadi cam reunion kecil2an la plak...anyway memang best kalo dapat jmp memember lama ni..masing2 dah ader anak..tapi aku...malula nak ckp..kih3..x per2..pasni sure ader punyer...hohoho...


et n dania...izan n arissa


dania n arissa

ant tetamu yg hadir...

3 comments:

izanpyus said...

terliur semula malam2 buta nie tgk gambar makanan tu haha...tp ni dah kul 120pagi..mana ada makanan dah masa ni kat dapor...huhu.

anis's said...

lor..susah aper..izan kan serba boleh..pegi la masak2 kat dapur tu..kalo lebih antarla kat pangsa indah skit ek...hehehhe

eT said...

a'ah kak..akak organize la reunion...kumpul reramai...