ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Friday, April 10, 2009

Ferrari oh Ferrari..

Blik makan td, tgh2 naik bukit nak blik opis..suddenly, we saw one exclusive car...perghhh...Ferrari siuttt...berdetak detik..berdegap degup jantung aku..hehe..tp aiseyy p mkn maner bwk camera..henset plak tinggal..tp nasib la aini bwk henset dia..dapatla gak berposing kat Ferrari idaman ni..wpun x mugkin aku dapat...huhuhu...

Perghhh..cantiknyerrr...berkenannyer aku...tp bergegar la plak..aini parkinson tetiba..haha..

Jom Aini kiter round2 jap..kihkihkih...

Cam keter aku la plak..cam sesuai jer aku jadi pembawanyer..cam matching jer ngan diri aku..haha..perasan la plak...I never had a dream come true.. Till the day that I found you..ayoyo ni dah jadi lirik lagu dah ni..okla adiosss...


8 comments:

arfahadnan said...

selamba jer melaram ngan keter saya yer..

huhuhu..

anis's said...

ceh..perasantan la lu..aper kes..marah ni...

sbryna said...

ho..ho..ho..~
byk jeles sy lihat..~
cntik woo kete.. b'angan jelh..
tepi2.. jauh sket posing 2, maunya calar nnt.. hahaha.. :-D

Xianaz said...

eh! bukan ker keta akak tu kat letak kat tempat cuci keta ...apasal tersadai kat bawah pokok tu pulak??...hehehe

anis's said...

kalo jauh sgt posingnyer x der aura la plak sabryna ..hehe..nasib pintu tu locked..kalo x,sure dah pegang stereng tu..hahaha...

anis's said...

aisey akak..keter yg akak letak kt temapt cuci keter tu keter tolak akak kan..hahaha..

moreo said...

eh, korang tak call aku. aku blh bagi kunci, so korang blh la ambik gambar kat dalam pulak. kalau nak test drive pun boleh.

anis's said...

e'ele...ader lagi sorang yang perasan la..ceh..