ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Tuesday, April 14, 2009

Doa Selamat Izah

Ahad ari 2 sempat gak aku ke hillpark utk meraikan majlis sambut menantu izah..Walaupun hujan time 2, tp aku datang gak coz aku memang suker p mkn kenduri ni..makanan sure best kan..tapi memang betul mknan best 2..nasi ayam special..aku pergi ngan za and manja(sepupu za)..pas balik kenduri aku teman za ke shah alam..almaklumla bakal pengantin..ader jer menda yg nak kena beli..mula2 p PAS..pastu kitorg ke Giant..konon2 nak teman jer tp x der maknanyer kalo aku x turut memborong..hehe..time balik hujan lebat giler..tp aku kena rush coz nak tgk ABPBH punyer pasal kan..lagi2 ader ct nurhaliza..sure kena tgk..aku minat tul ngan minah ni..tp suami dia sure la aku x minat..eeeeee...x suker...
kat umah izah..best tau nasi ayam ni..erm nyum2..

kat Giant Shah Alam..

2 comments:

sbryna said...

amboi2..
mkn ns ayam tue, bknnya reti nk ajak kita skali.. huhuhu..~

anis's said...

hehe...jauh la, x berbaloi nak ajak pun..x per nanti akak masakkan utk sbryna ek..kalo sbryna lalu la nak mkn kan..kih4..