ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Thursday, December 4, 2008

rindu kat geng diploma

Ni la geng aku time diploma kat UiTM Jengka dulu..Miss U ALL so much la ...mmmuuah3...
eilah dah selamat mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan hati..nama suami dia albakry n dah ader sorang anak pun..alya qistina..
ani pun sama, tp dia glamer ngan nama ani klasik,naper ek..sebab ala2 klasik kot..hehe..dia dah kawin gak ngan member satu sekolah ngan aku iaitu zaki..ader sorang baby boy yg bernama mohd wafiq zafuan..tgl aku,jue ngan zue jer lg masih single but jue dah bertunang baru2 ni..
tapi smp skrg kitorg still lagi member..still calling2...semua cerita masih lagi dikongsi bersama..gosip2 ker semua layan...bak kater org FRIENDSHIP forever...

4 comments:

razor said...

haha....mcm tiru entry aku je..haha

anis's said...

byk cantik muker ko..x der maknanya aku nak tiru ko..

Anonymous said...

Emmm...aku gindu gak kat ko...ghindu cecangat....nape ko tak bgtau ko nak g langkawi?tak tau pun.ko g ngan cape?ni nak ngajuk

anis's said...

ni saper ni..rasernya dah tau wpun x kasi nama ni..cik zue la ni ek..ala ko 2 kalo aku x ajak mulala nak ngajuk..cer aku ajak byk jer alasan..almaklumla sedang hangat bercinta tahap tenuk..hihihi...