ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, December 1, 2008

Bagan Lalang

Petang sabtu baru ni aku join wer zaki aku ke bagan lalang utk makan sea food..dengan bertemankan desiran angin pantai, suasana yang indah ditepi boat2 nelayan..memang best sgt..


ermmm..syokkkkk...


tapi x semua lauk aku leh makan coz aku allergic ngan seafood sebenarnyer..tapi maner leh tahan kalo dah depan mata..bantai jerla..byk gak lauk yg di order like ikan terubuk bakar, ketam masak pedas, sotong salut tepung, udang salut tepung, kerang rebus, ikan kerapu masak stim, lala n sayur campur...


ergggggggggggkkkk...kenyangnyer...

pas 2 kitorg ke Nilai kejap coz ader sorg pakcik aku br berpindah kat c2..kat c2 kitorg makan plak bubur kacang..erm..penuh sengkok la perut aku malam tu..smp umah wer semula dlm kul 1.30 pg..blik terus tdo coz over eating..

4 comments:

Anonymous said...

suka arr tgk suasana tu...
tapi lg cantik klu ambik sunset byk-byk..
Thanks for sharing your trip to us..

anis's said...

erm..nak ngambik camner ,camera sarah yg pegang..xper kak, kt langkawi nanti kiter ambik gbr byk2..hehe..

Xianaz said...

nice view..hope to see yr story at Langkawi...adiosss amigoss..

anis's said...

e'eleee...padahal dia join gak p nanti..aper daaaaa...