ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Friday, March 1, 2013

Mini Sewing Machine


aSSALAMUALAIKUM.. :)
salam jumaat uols..

arini aku terpikat kat satu barang yg tetiba telah menarik minat aku utk beli dia..ni malas start mengonlinekan diri ni..memang yg kembung jd kempis la jawabnyer..sebab nampak cam murah..entah2 x derla murah maner sgt kot..tapi dek kerana gbrnyer yg cam cute ala2 mixer tu dah wat aku terjatuh cinta utk membeli di dealmates.com..syabas anis!

barangan yg aku maksudkan mini sewing machine..tgk harga pun cam murah..pastu siap dpt diskaun 5 hengget coz aku first time sign up page ni..haha..maknanya first time nak membeli ngan diorg la..malas nak suh dia delivery kat opis..so aku kasi alamat kat umah mak..so kira hadiah la utk mak..:)

nanti brg dah smp and aku dah tau guna leh la nak citer kebessan dia ek





color dia cute


2 comments:

Mrs said...

I have those thing too, haha.. bought couple years ago.
memang best ah...

Khairuamisah Mat Said said...

hi Mrs..best ek..oh maka x sia2 la membelinyer..hehe..

thanks for your good comment..:)