ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, October 6, 2008

Raya 2008

Dodol yg belum di masak

Dodol yg sudah di masak

lemang-lemang yang di bakar

koleksi kuih raya di rumahku

Raya pertama penat sangat..balik dr semayang raya terus ke pusara ayahanda tercinta..smp umah dh dekat kul sebelas..sempat la jgk tengok teratak ct nurhaliza wpun sekejap..hehe...belum sempat nak menjamah selera budak2 dah dtg beraya..mula2 ok la layanan aku..tp pas satu group trn dtg group lain..eeee..geram gak tp mak aku rajin plak melayan..tu belum campur sedara mara yg dtg..

dlm kul 1 member2 sekolah aku plak dtg..member first yg dtg aishah n johan,pastu zaki n ani,pastu ismat n wife dia,pastu paan..balik jer diorg,norizan plak ngan husband n anak dia dtg..

ingat nak mkn kuih jer wpun mak ader masak laksa,bukan aper kebetulan air plak x der time tu..so aku ingat malas la nak hidang2 ni..tp ngader2 si ismat n zaki..nak gak mkn laksa..terpaksala aku hidang gak dek kerana member..lgpun diorg2 ni member dr kecik smp skrg..dah mcm adik-beradik sendiri..


blik semua aku rehat2 jap, dlm kul 6 p-yan dtg..tp mamat ni x byk songe just mkn kerepek jer..hehe..aku pun dah x larat nak layan..



Raya ke 2 semua adik beradik mak dtg..ramai giles n penat giles aku time tu..tp sonok la coz semua berkumpul..ptg tu aku n keluarga balik ke Lipis plak jenguk sedara kt sana..sempatla bermalam semalam..raya ke 4 aku jalan ke kuantan plak umah abg arwah ayah kt taman seri inderapura..selalu dia dtg umah aku tp raya ni giliran kitorg la plak ke sana...



Qabil Qayyum..tomeinyer adik kak anis ni...

Sepupu sepapat..semua kecik2...

aku ngan nabil..kena tutup mulut si nabil ni..gigi cam sikat rambut..hehe..




Aper2 pun raya kali ni sonok la jgk coz aku leh jmp sedara2 n kawan2..pissssssss....

2 comments:

arfahadnan said...

... lamanyer tak jumpa kak ani..

Anonymous said...

kak ani masih seperti dulu..cuma dah jadi isteri n ibu kepada seorg anak jer..hehe..