ThANkS foR VieWing mY bLoG..(^_^)..fEeL fReE to rEaD hErE..:)

Monday, October 20, 2008

Annual Dinner & Dance 2008 (11 & 12 Oct 2008)

Ini merupakan first time aku join dinner SKRINE coz aku pn br jer nak masuk setahun join company ni. Maser pergi aku join geng MISD.Aku, siew chyi,mario n man naik satu kereta..tp kitorg smp dah ptg coz byk tempt yg singgah..Dinner mlm tu kat SELESA BEACH RESORT tp kami menginap kt AVILLION BEACH RESORT...

sonok la jgk dinner mlm tu..setiap umah sukan wat performance masing2..acara last skali boat race..aku ingatkan boat race tu lumba naik boat..acara pun start kul 11.30pm..rupa2nya pertandingan minum arak..ish4...dahsattttttt...


aku ngan geng2 aku cepat2 kuar dr ballroom..manerla tau tetiba bangunan runtuh...hehehehe...


wajah2 aku time dinner..
MISD team

sblm masuk ballroom..


with my opismate..

kat meja mkn...

suasana time dinner

time menjamu selera...yummy....


After dinner we going back to Avillion.Aku ngan aini x terus tdo mlm tu..Kitorg jenjalan keliling resort..pastu bersantai jap tepi swimming pool coz tetiba nampak man tgh swim kat c2..after that aku,aini ngan man p cari kedai mkn..tetiba perut raser lapar..konon2 nak mkn kat luar tp cr kedai mkn x jmp..alih2 mkn kat kedai depan Avillion tu jer...borak punya borak jam dah 4 pagi...mata aku x yah ckpla memang dah x leh nak buka..aku ni bkn biasa tdo lewat tp aini ngan man masih steady jer aku nengok..pas pekena mee goreng yg x sedap ngan teh tarik kitorg pun balik ke bilik masing2..


Persekitaran di Avillion..cantik sgt....

Depan bilik 405...suasana yg begitu indah ...


Pagi 12/10/08 dlm kul 8.30am aku,k shanaz,aini ngan limah dah kuar blik menuju ke pelita room utk breakfast...lepas melantak sepuas2nya kitorg menuju ke tepi pantai plak..aper taknyer aku memang x sempat langsung nak tgk keindahan pantai ms smp mula2 coz smp kan dah lewat ms tu..aper2 game semua x sempat nak join...tp lepas jer bfast,aku ngan yg lain layan zass ngan pose masing..hehe..sonokkkkkkkk....


Menjamu selera dalam Pelita Room

After breakfast..masing2 kekenyangan n masing2 mood tgh baik..

xtvt berposing... Geng2 single jer tp tersesat gak sorang isteri org..hehe..

Macam2 ragam..

Tgah testing peralatan tradisional yg ader kat Avillion..

Anyway..I'm so happy n very enjoy during that day..WaLLA....

2 comments:

Anonymous said...

Wei mek AVILLION BEACH RESORT nie kat ne yek? tlg bg address.

anis's said...

kat Port Dickson la mek oii...naper..nak blanjer aku skali lagi ok jer...kihkihkih..